Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

loudnes

Потребители
 • Мнения

  236
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно loudnes

 • Ранг
  ръждясъл
 • Рожден ден 18.03.1988

Previous Fields

 • Автомобил
  Astra b_53 X18XE, Astra caravan C14NZ

Contact Methods

 • AIM
  iawor_petrow
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Варна
 1. Браво! Много добра идея и перфектна реализация и обяснение.
 2. BBQ

  30-ти
 3. Не се притеснявайте да изкажете мнения и предложения
 4. Ако се притесняваш, че ще ти се изцапа спортния филтър или ще се напраши стъклото ще те взема от вас И кой е казал, че трябва да е от 20:00 или по тъмно? Може да е от 18 може и да е в някое заведение, като стане студено няма да ви запалят дизелите ли? Просто предлагам някакво разчупване докато все още има варианти.
 5. Кабрио Подржка

  Няма много зарибени палаткаджии за съжаление.... Какъв е тавана(кожа/текстил), състояние, оригиналния ли е? Дай повече инфо!
 6. И все пак правим ли го? За... против, въздържали се?
 7. Предния път ми хрумна около 15 минути преди срещата ама забравих някак си и сега пак се сетих
 8. Все се сещам последния момент ама айде, ако не тая то поне следващата среща да я направим долу на крайбрежната, срамота цялата страна се изсипва долу покрай плажа, а ние варненци се тъпчем по крайните квартали. Така, че, ако не тази то поне следващата среща да я направим долу а?
 9. Общ Пикник 03.06.2012

  Това с "лицата" съм го чел в нета ама на живо направо се разкъртих от смях. Трябва нещо като ежемесечен пикник да направим през летните дни. Едно много яко продължение на пикника би било нощно парти на някое подобно местенце или на плажа.. с музики, генератори и всякакви екстри, а и пиене понеже може да се носят палатки, чували или по колите да се спи.
 10. Аз бих сложил изпарител ловато.. не за друго ами защото настройката е елементарна и всеки газаджия го знае на изуст и за настройки и за ремонт. BRC-то е малко по особено от към настойки иначе си е добро също, даже е по готино за мощни коли.
 11. Неделна среща :wave:

  тъй ще кажеш ти, то и мене не ме кефи да карам на завет тъй, че съм пас
 12. Добър ден, Реших вече, че до няколко седмици искам сам да монтирам и да е газов инжекцион. Колата е opel astra двигателя е X18XE 115 коня, 170 нютонметра въртящ момент с управление Simtec 65.5 което пък е класически многоточков инжекцион с последователно (sequential) впръскване. По важните датчици са дебитомер, датчик детонации, датчик положение на доселова клапа, температура входящ въздух, температура охлаждаща течност и ламбда сонда която е по особена и сигналът и варира от 0 до 5 волта. Има още EGR който за сега мисля да оставя да работи и система за добавяне на въздух в изгорелите газове при студен двигател, но тя смятам, че по никакъв начин няма да влияе. Решил съм да си монтирам системата сам понеже искам да се получи добре, а до сега добър монтаж и доволни от сервизи по нашия край трудно се намират. Избрал съм да работя с компютър Фобос понеже имам достъп до кабел за настройките, което си е 50% от работата иначе съм склонен да е всеки друг стига да има достъпен софтуер, кабел и достатъчно настройки, от там нататък със се спрял на изпарител Tomasetto Alaska и остават инжектри който не ми е ясно какви да са... Искам да са или единични или по двойки за да мога да ги монтирам максимално близо до всмукатела. Свалих малко живи данни и видях минимално инжекторно време на бензиновия инжектор 0.8ms при до край натиснат педал на газта и 5700 оборота 4-та скорост и 186км/ч, после гледам при 199км/ч на 5-та 5000 оборота дава 14.2 инжекторно време което ме навежда на мисълта, че нещо бъркам в разчитането на живите данни, но ще повторя замерването. Като цяло по ме притесняват инжекторните времена, често се срещат 2 до 3 ms. което пак е ужасно ниско време и не знам дали и къде ще намеря толкова бързи газови инжекори понеже искам да си върви във всички режими и на газ. Не зная дали стандартната тръба (6 mm. по спомен) от бутилката до изпарителя стига за 115 коня. Другото което е диаметъра на дюзите, фобоса ги дават при налягане 950-1150 mbar 2.3 / 2.4 mm. Не знам само дали изпарителя ще успее да го задържи това налягане при пълно натоварване. Дайте ми съвет дали е добре подбрана конфигурацията и как да избера правилните инжектори.
 13. Стана топло хайде на Бриколаж...

  Лятото ИДИ !
×