Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

House MD

Потребители
 • Мнения

  46
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно House MD

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 23.04.1966

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira A Z18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Велико Търново
 1. Горе-долу така трябваше да изглежда мнението ти. Нищо лично, просто много ме дразнят неграмотно написаните коментари.
 2. Бензинова помпа

  Я си представи, че вземе да ти се скъса ангренажен ремък, или ти блокира двигателя. Що не вземеш и един резервен двигател да метнеш в багажника. Или по-добре на колесар да си теглиш един резервен опел отзаде.
 3. Компютър за Зафира А/1.8/125кс/2003г.

  До колкото ми е известно втора ръка части продават в автоморгите, така че въпросът ти е излишен.
 4. Липсващ вентилатор на радиатора ?

  Не се коси, един си е вентилатора. И при мен е така.
 5. Коя зафира да избера?

  Ха честито и хиляди безаварийни. Пусни някоя снимка да я видим. Ето тук, тук и това. Второто и третото са еднакви, но едно е цветно. Не са върхът на сладоледа, но ще ти свршат работа.
 6. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Темата е за съпоставяне на двата модела на Зафира А, така че да слагаш тука Зафира Турър е неуместно. От профила ми е видно, че моята е Z18XE(м. май 2005 г.). Взех я преди три години и най-големият ремонт ми е смяна на съединител това лято. А това колко е нова колата изобщо не е гаранция, че по нея няма задачки-закачки, дори и за чисто нова. Мой приятел по-миналата година си взе X18XE1 от 2001г, внос от Швейцария и до сега не е пипал нищо по нея.
 7. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Е по-голяма глупост не бях чувал. Голямо инфо даваш - източника ти на инфомация е "ЕЖК" - една жена каза. И коя застраховка по-точно? ГО се смята според кубатурата на мотора, така че е еднаква за двата модела, а Каското е според цената на колата. Да не искаш да кажеш, че X18XE е 3-4 пъти по евтина от Z18XE?
 8. Коя зафира да избера?

  Я виж тук
 9. Z18xe

  Има начин - питаш някоя врачка.
 10. Коя зафира да избера?

  Намери с какво да сравняваш Зафирата! Возил съм се на такума, няма място за сравнение - комфорт, пространство. Особено отзад е кошмарно - оставаш без кръст, а камъните в бъбреците гарантирано стават на пясък. Така че разликата в цената не е случайна.
 11. Дизел в маслото на Опел Зафира В, 1.9 cdti

  Ако караш предимно градско, филтъра за сажди се затлачва по-често. И ако започне цикъл на самопочистване и ти в този момент угасиш мотора, филтъра постепенно се прецаква.
 12. Изобщо няма да сбъркаш.Миналата пролет си взех две такива и тази мисля да взема още две. Много добра гума, по-добра от всичко с което съм карал до сега. И на сухо и на мокро има страхотно сцепление. В Търново има един гаден баир на светофара до пожарната, винаги при потегляне нагоре колелата ми превъртаха. Сега с унирояла няма такова нещо.
 13. Алтернативен размер гуми за зимата

  Колега не знам къде живееш - ако си в някоя високопланинска махала, дето изобщо не разриват пътищата, защо изобшо си купил Зафира? Вземи си една Нива и ще минаваш от всякъде. А нови хубави зимни гуми 196/65/15 няма кой да ти ги предложи без пари, че да не ги вземеш.
 14. Алтернативен размер гуми за зимата

  Не мога да разбера защо някои хора се опитват да се правят на по-хитри от германците. Хората са дали предписание с какви гуми да се кара колата. Отишъл си при специалисти и те са ти казали. Какво повече искаш? За какъв дявол ти е по-висока гума - да исхвръкнеш в някой завой. Слагай едни нови гуми 195/65/15 и карай. Хората му казват, ам той пак пита. Ти му викаш куме Иване .....
 15. Нужда от тестов комп за X18XE1

  Няма и да има. Ти би ли си откачил компа да го дадеш на някой непознат. Търси по моргите ( ако не си си решил проблема до сега де).
×