Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

versace..89

Потребители
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно versace..89

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Tigra X16XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Female
 1. колеги здравейте!преди време бях писала в форума за проблеми с моята тигра по въпроса че гаснеше като е студена сега искам да си споделя проблема който е имала ако на някой може да му помогне .в крайна сметка се оказа че като са ми сменили стъпковото моторче не са ми почистили дроселовата клапа и целия проблем е идвал именно от там .ако мога да помогна на някой който има подобен проблем какъвто имах аз много ще се радвам лека вечер ако имате въпроси пишете
 2. благодаря предварително ! но днеска пак ходих до майстора пак да я прочете на компютър и ми показа че 2-рия цилиндър не работи нормално и затова работи и трепери цялата кола :( и сега пък не изписа никаква грешка по компютъра,незнам вече какво се случва с моята кола.сега трябва да чакам да изпише някаква грешка за да може да се започне от някаде ремонта й .
 3. Здравейте колеги!имам проблем с колата тя е тигра 1.4 16 v сутрин докато е студена много загасва,пада и мощноста и като я изключа от скорост на светофара изгасва и така докато не загрее ,щом загрее всичко си е ок.ходих при майстори да я закачат на компютър и да я прочетат но се оказва че НЯМА проблем с бубината както си мислеха и сега се съмняват за стъпково моторче и температурен датчик . Моля ви дайте съвет или мнение дали може от стъпковото моторче или температурния датчик да дава този проблем. някой имал ли е подобен проблем ??????????? :(
 4. Колко гори тиграта ?

  моята кола също дава около 10 л/100 км.
 5. В ниските обороти е като спънат кон???? :(

  Не знам може би има пушек ама не е кои знае колко много.А ти какво мислиш че е ?Защо няма да ми хареса?
 6. Ангренажен ремък

  Благодаря за информацията
 7. В ниските обороти е като спънат кон???? :(

  Когато става така се получава и едно треперене на цялата кола сякаш е двутактов мотор :( ,което като загрее колата (поне така си мисля че е тогава) изчезва.
 8. В ниските обороти е като спънат кон???? :(

  не е на газ.бензин си е :(
 9. Ангренажен ремък

  Колеги някои може ли да ми каже колко парички струва комплекта ангренажен ремък с ролките за Тигра 1.4 16V ???
 10. Колеги моля ви помогнете.имам проблем с тигъра често ми се случва когато тръгвам колата едвам да потегля докато не стигне до 2500-3000 оборота .от какво може да се появява този проблем?
 11. Влиза вода в купето?????

  Колеги при мен влиза вода или по точно когато вали дъжд и колата през това време не е карана в момента на валенето после има вода в краката на дясната седалка.От какво може да се получава така?
×