Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mit

Потребители
 • Мнения

  31
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от mit

 1. Впечатления от Astra J

  Здравейте! Може ли някой, който вече си е купил Новата Астра, да сподели впечатления от нея.
 2. Реален разход на Астра J

  Здравейте! Реших да споделя за реален разход на АстраJ 2011г. За 20500км. са дадени 2969лв. за дизел, на 50% е от горивото с добовки или 0,1448лв. за 100км. С тези средства са закупени 1136л. гориво или 0.0554- среден разход на гориво. Уточнявам, че това е за целия пробег на автомобила - лято, зима, градско, извънградско. Шофьор-100кг. и винаги от 1 до 3-ма пътници по 50кг. Рядко високи скорости. Градското не е в задръствания, а малко населено място. Разходът не е по книжка, но не е и за оплакване! :icon_smile:
 3. Свети лампа Ниско ниво на маслото!!!

  Привет! Ето снимка с количеството на масло според двигателя.
 4. Astra J XER 74 kW

  Шумът при моята се оказа от забравени слънчеви очила в предната джапка на шофьора(паднали доста надолу). При движение се чуваше доста дразнещ шум, но при теб,щом е двигател, значи е нещо друго, успех с отстранявянето и да споделиш от какво е.
 5. Как да я отворя?

  Сменете батерията на дистанционното!
 6. Astra J 1.6 Turbo теч на антифриз

  На колко хиляди километра беше автомобила, когато даде тези "детски болести"?
 7. Astra J 1.6 Turbo теч на антифриз

  Радвам се, че проблемът е разрешен сполучливо. Притеснен съм от "детски болести"! Аз, на моята, не съм отварял капака въобще. При смяна на консумативи, от година на година, момчетата в сервиза на Опел си я гледат и работят. Още утре ще ѝ отворя капака и потърся антифриза. Не си изграждайте погрешно впечатление! Много съм педантичен и грижовен към автомобила! Но нов автомобил и "детска болест" не съм съгласен, не оправдавам изобщо производителя!
 8. Astra J 1.6 Turbo теч на антифриз

  Сори, колега! И аз съм със Астра J, засега нямам такъв проблем, но очаквам да споделиш как са се развили при теб нещата. И моята гаранция вече изтече!(А ти сменя ли антифриза преди това?)
 9. Открадната Astra J 2012 година

  Искрено съжалявам, колега! Сподели снимки, номер и как върви търсенето. Къде е автокаското и те какво отговориха за проблема?
 10. Впечатления от Astra J

  И на мен ми харесват много затъмнени, но и си прав , че засега не ми се занимава. Въпреки това, къде се предлага тази услуга? :20ashley_results:
 11. Впечатления от Astra J

  Ето и моята с восъчна паста.:dance: Като завали, ще видя дали капките ще се стичат, или няма да пробият и ще запазват формата си.
 12. Впечатления от Astra J

  Честито! Много бавно ще минават дните ти до февруари! Но си струва чакането
 13. Впечатления от Astra J

  Droopy, имам въпросче. Колко литра масло ти зареждат при смяната? Ако не помниш, виж, моля те, в документацията. При мен, като премеря с щеката показва до най-отгоре(потопен е целият оразмерител на щеката). Малко ме безпокои да не са ми сложили повече от нужното. В документацията ми е отразено 5.5 л. Мисля, че двигателите ни бяха еднакви, моят е 1.7DTR.
 14. Впечатления от Astra J

  Foz, вероятно ще в София, но все пак какви са му координатите, ако имам път.. Сега видях икоментара на Droopy, вероятно ще изчакам да изтече фабричната гаранция и тогава ще умувам пак.
 15. Впечатления от Astra J

  Благодаря! Точно по сайтовете на дилърите съм го срещал, но когато попитах дилъра, от когото купих своята, отговорът му беше, че 2 години, докато е в гаранция, няма да стане. Опасяваше се, че ако нещо стане с автомобила, няма да признаят повредата заради тази интервенция. В такъв случай, аз се замислям, дали това е съвсем безопасно и стрували ли си риска. Очаквам, и някого, който вече го е изпробвал с мнение.
 16. Впечатления от Astra J

  Наздраве, ако сте се организирали в София. Аз съм далече, чета и се забавлявам от дома. Пуснах поста преди около година, защото ми предстоеше покупка. Останах приятно изненадан от отзивчивостта и конкретиката и на BEOS, и на DROOPY, и на всички, които взеха отношение. Вече съм собственик и продължаваме с droopy да обменяме информация, виждам и други добронамерени колеги, с които нямам нищо против да пием по едно. При поръчването на моята Астричка, гледах да откопча максимум от цената и затова нямам активен борд компютър. Моя разход го засичам на бензиностанцията и е само среден за резервоар. С един резервоар на около 900км. зареждам и разходът ми е от 5.5-5.6 средно. Не желая никой да се чувства подведен, но ако сега си купувах автомобил, ПАК бих избрал същия! Все пак автомобилът не е единственото нещо в живота. Както и droopy спомена, трябва да може да се обслужва и да ти остават парички и за други неща. :dancing:
 17. Впечатления от Astra J

  Привет! Никъде в постовете си не пиша, че карам самолет. Нито подвеждам с нещо някого. Ясно подчертавам, че това си е мое усещане за доволност. Уточнявам също и преди какво съм карал и с кое сравнявам сегашното. Не, по- мощни коли не съм карал. Категорично, за себе си изборът ми от А17DTR, е прекрасен. Говоря от моя опит и усещане, а не от характеристики, статистики, този каза, от онзи чух... Безспорно по-голям двигател е по-добре. Но цената му е различна, а не желая втора употреба. С мощен двигател или не, бърз или бавен, важно е да стигаме по живо- по здраво, закъдето сме тръгнали. Между другото, някъде четох, че е въпрос само на компютърна настройка 110к.с. да се настроят в 125к.с. Знае ли някой конкретика?
 18. Впечатления от Astra J

  Привет, droopy! Къде се изгуби цяло лято? Щяхме да пийваме по едно.... Цветът ми е SILVER LAKE. От 1.7двигателя съм страшно много доволен, защото преди това бях с Вектра 1.6-газ. Сега разликата е просто невероятна. Лично на мен ми е предостатъчно. Максималната скораст я достига доста пъргаво. Карам само с по-скъпия дизел с добавки от определена верига. Не съм слагал от добавката, която ти препоръча, но и не съм изпитвал нужда лятото. Двигателят, както се изразява половинката ми, мърка като котенце, а когато го форсирам при изпреварване, е невероятно плътен, заявяващ мощ. При едно изпробване на скороста за около 10-на минути, при спирането в гаража се усещаше мириз на изгоряло. Може би, защото много я щадя и може да се каже, че още не е добре обгоряла. (Поне на мен ми се иска това да е причината). Исках да те питам, доволен ли си от летите джанти? Болтове сменя ли? Да споделиш нещо конкретно за тях. Знам, че ти не одобряваш стомонените, но аз още съм с тях. Сложих им сега зимна гума Фалкен. На сухо съм много доволен, чакам дъжд и сняг. Спрях се на нея заради цената и шарката. При нас няма големи снегове и исках да е повече за дъжд и киша (елиминация на аквапланинга). Но сега предстои да видя сгрешил ли съм. Поздрави и приятни километри на всички!
 19. Впечатления от Astra J

  ЧЕСТИТО, КОЛЕГИ! Много и безпроблемни километри! Моята Астра е без НАВИ, аз си взех от България допълнителна навигация, която е на български и с всички нужни карти. Освен това момчетата ми добавиха и карта с камерите по пътищата (стационарни и дебнещи полицаи). Много съм доволен и е леснота, когато пътувам по неизвестни маршрути. Удобна е и защото, когато съм в Гърция, я свалям и по града се оринтирам с ния и пеша. Още нещо! От утре трябва да се кара с включени светлини. Как стои при нас въпросът, имайки нонстоп светещи дневни светлини?
 20. Впечатления от Astra J

  Привет колега и честито! При мен също разходът е малко повече от статистическия. (5.5). Наистина- климатик, 4 човека, но горивото ми е винаги от скъпото(с добавките). Шофирам максимално икономично, но разходът дори до 5 на сто, ми изглежда мираж. Навъртял съм 6000км. Само 1/4 от километрите ми са от градско. Безаварийно шофиране!
 21. Впечатления от Astra J

  Взех я! Прекрасен автомобил. Макар и нов, 1.7 дизел, съвсем не е тромав. Наистина задното стъкло е малко неудобно, но страничните огледала компенсират това. Разходът на гориво, за момента, е с около литър над обявения. Ако някой се интересува конкретно от нещо, стига да мога, ще отговоря. Благодаря още веднъж за съвета от форума за дизел и че разходът няма да е съвсем като на рекламните брошури. Дано всеки, който му е присърце, един ден да може да си я позволи. Успех!
 22. Браво! Но продадох Вектрата, а другата още не съм я взел. Весело изкарване!
×