Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mit

Потребители
 • Мнения

  31
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mit

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 16.05.1971

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra J
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  границата

Последни посетители

230 профилни разглеждания
 1. Свети лампа Ниско ниво на маслото!!!

  Привет! Ето снимка с количеството на масло според двигателя.
 2. Astra J XER 74 kW

  Шумът при моята се оказа от забравени слънчеви очила в предната джапка на шофьора(паднали доста надолу). При движение се чуваше доста дразнещ шум, но при теб,щом е двигател, значи е нещо друго, успех с отстранявянето и да споделиш от какво е.
 3. Как да я отворя?

  Сменете батерията на дистанционното!
 4. Реален разход на Астра J

  Здравейте! Реших да споделя за реален разход на АстраJ 2011г. За 20500км. са дадени 2969лв. за дизел, на 50% е от горивото с добовки или 0,1448лв. за 100км. С тези средства са закупени 1136л. гориво или 0.0554- среден разход на гориво. Уточнявам, че това е за целия пробег на автомобила - лято, зима, градско, извънградско. Шофьор-100кг. и винаги от 1 до 3-ма пътници по 50кг. Рядко високи скорости. Градското не е в задръствания, а малко населено място. Разходът не е по книжка, но не е и за оплакване! :icon_smile:
 5. Astra J 1.6 Turbo теч на антифриз

  На колко хиляди километра беше автомобила, когато даде тези "детски болести"?
 6. Astra J 1.6 Turbo теч на антифриз

  Радвам се, че проблемът е разрешен сполучливо. Притеснен съм от "детски болести"! Аз, на моята, не съм отварял капака въобще. При смяна на консумативи, от година на година, момчетата в сервиза на Опел си я гледат и работят. Още утре ще ѝ отворя капака и потърся антифриза. Не си изграждайте погрешно впечатление! Много съм педантичен и грижовен към автомобила! Но нов автомобил и "детска болест" не съм съгласен, не оправдавам изобщо производителя!
 7. Astra J 1.6 Turbo теч на антифриз

  Сори, колега! И аз съм със Астра J, засега нямам такъв проблем, но очаквам да споделиш как са се развили при теб нещата. И моята гаранция вече изтече!(А ти сменя ли антифриза преди това?)
 8. Открадната Astra J 2012 година

  Искрено съжалявам, колега! Сподели снимки, номер и как върви търсенето. Къде е автокаското и те какво отговориха за проблема?
 9. Впечатления от Astra J

  И на мен ми харесват много затъмнени, но и си прав , че засега не ми се занимава. Въпреки това, къде се предлага тази услуга? :20ashley_results:
 10. Впечатления от Astra J

  Ето и моята с восъчна паста.:dance: Като завали, ще видя дали капките ще се стичат, или няма да пробият и ще запазват формата си.
 11. Впечатления от Astra J

  Честито! Много бавно ще минават дните ти до февруари! Но си струва чакането
 12. Впечатления от Astra J

  Droopy, имам въпросче. Колко литра масло ти зареждат при смяната? Ако не помниш, виж, моля те, в документацията. При мен, като премеря с щеката показва до най-отгоре(потопен е целият оразмерител на щеката). Малко ме безпокои да не са ми сложили повече от нужното. В документацията ми е отразено 5.5 л. Мисля, че двигателите ни бяха еднакви, моят е 1.7DTR.
 13. Впечатления от Astra J

  Foz, вероятно ще в София, но все пак какви са му координатите, ако имам път.. Сега видях икоментара на Droopy, вероятно ще изчакам да изтече фабричната гаранция и тогава ще умувам пак.
×