Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

beycan

Потребители
 • Мнения

  20
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно beycan

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  VECTRA B x16xel
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  beycan_94
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • От
  Пловдив
 1. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Здравейте.Понеже до сега дисплея не ми работеше а без него няма как да видя дали е дошло време за въвеждане на кода.Дисплея от днес е готов причината за неработенето му е била изгорели диоди, но както и да е да минем към въпроса.Как трябва да оставя касетофона включен за известно време няма значение колко часа за да ми изленат чертичките, които показват, че вече може да се въвежда кода, като дам на контакт изписва SAFE 6, а без контакт само включен касетофон изписва само SAFE мисля, че и без да е на контакт става все пак колата немога да е оставя отключена и акумулатора да не пада толкоз бързо.Та точно да задам въпроса само да включа радиото (на дисплея изписва SAFE) и го оставям включено докато се появят 4 чертички ли ?А и някой ако може да ми каже колко време трябва да седи включен касетофона за да изленат чертичките за въвеждане на кода.CAR 300 е автокасетофона.Благодаря предварително.
 2. Проблем с ниво на масло

  Не няма какво да се засягаме, а иначе ще източа малко докато го докарам между минимум и максимум щом казвате, че най-добре да е между минимум и максимум.
 3. Проблем с ниво на масло

  Ясно.И най-вече другия път да не сипвам пак 3.5 литра понеже пишело толкова в каталога ами 3 литра и после ако иска още 100-200 грама и така щото и според мен както каза колегата 3.5 побира картера обаче напълно празен сух а няма как да се источи на 100% маслото все ще останат 100 грама да речем.А проблем ли е ако си подържам маслото на макса понеже така ме посъветваха няколко човека макарче по каталог го дават да е между минимум и максимум ?Благодаря предварително.
 4. Проблем с ниво на масло

  Ами в момента е 3-4мм над макса незнам дали е много над макса това :(
 5. Проблем с ниво на масло

  Аха ясно.Значи имаше предвид че малко количество от старото масло остава неможе нацяло да се източи.Ами сега да го източа ли докато стигне между минимум и максимум смисъл посредата докато стане ?
 6. Проблем с ниво на масло

  Здравейте колеги.Вчера си смених маслото на мойта кола (Vectra B x16xel)самостоятелно за първи път в гаража на канал като процедур по следния начин:Отвих капачката за маслото, отвих пробката за източване на маслото, изчаках 30 минути да се изтече хубаво, манах масления филтър и сложих новия, завих пробката и след което налях 3 литра от новото масло, а по каталог да кажа че за моя мотор дават 3.5 литра като незнам това дали го дават до макса на скалата на щеката.След наливането на тези 3 литра изчаках 10 минутки и налях още половин литър и си сложих капачката за маслото.Запалих колата да е покарам 5-10 минути загря на около 90 градуса прибрах е в гаража на равно към 3 часа на обяд и викам за най сигурна проверка ще е оставя до сутринта да истине на 100%.Сутринта проверявам маслото показва цели 3-4 мм над макса :( Защо се получи така проблем ли е да е карам с това ниво на маслото?Благодаря предварително за помоща.
 7. Реглаж задница

  Да допълня, че заден десен лагер ми е за смяна, възможно ли е това да е причината за лекия наклон на задна дясна гума (даже от лагера, когато завивам се чува нещо като стържене)
 8. Реглаж задница

  Ами мой на мой приятел вектрата също е висока като мойта и няма такъв наклон на задните колела при мен по точно само дясното колело е леко наклонено лявото си седи право.
 9. Реглаж задница

  Ами от какво тогава ще е този наклон при моя случай след като не е от разбити втулки или тампони ?
 10. Реглаж задница

  Здравейте.Ако някой от Пловдив е сменял задните тампони на Вектра Б моля да каже в кой сервиз.Уж викат в Стефанов за ги сменяли и след това са правили реглаж на задния мост а втулките им са били на марката АСМЕТАЛ.
 11. Реглаж задница

  Здравейте.Наскоро се сдобих с Вектра Б от Германия.Гледам задните гуми са изхабени външно и дори с просто око виждам, че задните джанти са наклонени (горната част навън).Имам отзад някакво леко тропане явно някой тампон е отишъл до колкото знам тези вектри отзад са с независимо окачване и имат повече тампони.Има ли възможност този модел за реглаж на задните гуми както предните защото както казах си личи с просто око че са наклонени така че да се хаби външната част на гумата и заради отишлите тампони например да е нарушен наклона? Ето снимка даже поне аз на снимката виждам, че е наклонена гумата и си личи как е изхабена външно
 12. Здравейте.Имам един въпрос както по горе съм написал за регистриране на кола внос от Германия.Понеже искам да продам колата затова питам как стоят нещата.Бащами преди 2 месеца е докара от Германия но не с германски номера просто транзитни валидни 7 дена.В момента не са валидни значи колата не е на никой името, може ли сега да се регистрира без бащами да е тук защото той пак замина в Германия? Има една папка със сервизна книжка и един лист като договор нещо пише продавач еди койси и купувач на бащами името с немски букви.Без той да е тук може ли да се плати екотакса и човека който иска да е купи да си е регистрира на негово име?Благодаря предварително.
 13. 2 въпроса отностно Astra F

  Еми колата няма газова уредба, и не е имала до сега.Ще видя закакво свети лампичката на инжекциона ще направя една дигностика в сервиз може няква грешка да има.А за оборотите пак в сервиза ще питам то и на компютъра като ида на диагностика ще си покаже от кво е.Благодаря предварително за отговорите.
 14. 2 въпроса отностно Astra F

  Ми аз от 2 дена е имам колата и не съм и сменял въздушен и горивен филтър значи може да е и от тях както и аз предплагах.А от свещи и кабели може ли да е?За лампичката ще ида на диагностика да истрият и поправят грешката.
 15. 2 въпроса отностно Astra F

  Скоро се сдобих с Opel Astra F 1.6 моно инжекцион 75 коня.В добро състояние е има 2 малки проблема само.Първия е лампичката на инжекциона свети от какво може да е?И другия проблем е следния:като запаля колата при студен двигател си работи нормално на 900 оборота, но когато загрее при топъл двигател като спра на стоп ли ще е, на светофар ли ще е просто оборотите падат на 300-400 даже по някога гасне каква може да бъде причината за това? Благодаря предварително за отговора
×