Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

snaiperisto

Потребители
 • Мнения

  22
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от snaiperisto

 1. Колеги , протекох и аз , чета и се опитвам да схвана цялата операция , но не виждам снимките от началото на темата?
 2. Kak да пробвам ЕГР на DTI ?

  Колата ми е Астра Y20DTH 2003г с електрически ЕГР , моя не работи , а вече трети пробвам и всичките не бачкат. Пробвам ги , само като ги закача на моята букса и запаля колата. Вече си мисля , дали пък не трябва да ги монтирам на колата , за да има някакво усилие върху клапана , от изгорелите газове?
 3. Kak да пробвам ЕГР на DTI ?

  Да и това го знам, ама психически не мога да превъзмогна цифрата.
 4. Kak да пробвам ЕГР на DTI ?

  Във вчерашния случай, 60лв , преди време пробвах един на колега от другия форум за 80 лв. и още един за 80лв. Знам че няма гаранция, че ще рботят дълго , но нямам избор. Почти не го карам този Опел, но ми омръзна, когато го карам, все да съм в авариен режим. Знам за симулаторите, онзи...ботевградския се пробва преди половин година с неговия "извънземен" симулатор за 230лв "с монтаж" и нещо не стана. В Пазарджик някакъв човек твърди , че на 100% за 70лв ще ми монтира работещ симулатор, но не ми се рискува разкарването до там. Някой тук ако може да направи нещо, съм склонен да опитам.
 5. И за да си дойдем на темата: Според този сайт , това трябва да е ремонтен комплект за точно този механизъм : http://www.dbk-dimitrov.com/%D1%80%D0%B5%D...dett-e-0758223s Дали?
 6. Аа..."виждал си ги такива като мене",а? Е аз пък съм ги слушал , такива като теб...и сте ми ясни. Я вземи се дръж по-прилично , така ще говориш на сина си , ако имаш такъв.
 7. Не се прави та, колега. Не си ми длъжен, в,това спор няма, но пък ако си решил да помогнеш, прави го като хората. Не че не мога сам да издиря колегата кой е , какъв е и тн , но това е форум , ако темата е прилична , ще върши работа в бъдеще и на други , а на тях няма да им се налага да издирват никого. Горното го казвам без лоши чувства , да не вземеш да се засегнеш . пп. Сега видях , че Сокол е автора на темата ,значи съм питал където трябва.
 8. "Изчерпателен" отговор...но все пак отговор , мерси .
 9. Под "плащам" , имах предвид , нещо като на колегата , пуснал темата. 70лв за тези пласмасови боклуци , не давам. А наистина някой твърдеше , че има и тук някакви ремонтни комплекти , ама...
 10. А някой да ми го направи това ? С кеф ще си платя?
 11. Вектра б X20DTH

  Аман от "майстори".
 12. Кое наричаш изпарител на турбо?
 13. Опел Астра

  "От близо 2 години търся първата си кола."...
 14. смяна на двигател

  Сменяш на първо място учителя по български език и литература , а ако вече сте се разделили "по-живо , по-здраво" с него/нея , намираш го и го пребиваш. След тази "интервенция" , колата ти започва "мноо да оди".
 15. Скоростен лост - ремонт

  Добре,дай?
 16. Скоростен лост - ремонт

  По-конкретно ?
 17. Колата е произведена декември 2005г , обаче е такси и е "тъжна картинка" Рейката и тече много , да ми кажете колко би ми струвало рециклирането с монтаж-демонтаж и къде? На почти 700 000км е и не е ремонтиран двигателя (освен колянов вал и лагери) , какво да очаквам от него и колко ще ми струва? Компютъра е сменяван , отключва се с един ключ , а се пали с друг...не пали на бензин (само метан) и проблема бил , че трябвало да се програмира компа , така ли е и колко ще струва? Е за сега това са ми въпросите , а от утре...ще ми "пуши главата" , надявам се да ме изтърпите.
 18. Еми то в такситата колега , няма евтино , за 6.5г - 680 000км...от както се е родила , не е изстивала. Карали са я всички мангали от Факултето вероятно. Направо е пълна скръб...ама струва хиляди левове , защото може да работи още 3.5г , има метан и разрешително...а като кола , за мен струва малко повече от цената за скрап...ама това е положението , ще съживямаме мъртавци.
×