Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

adrenal1n

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно adrenal1n

 • Рожден ден 8.02.1992

Previous Fields

 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Плевен
 1. Така, почти 4 години по-късно, дойде време за пълно обслужване на Тиграта, тъй като продължи да придърпва в ниските обороти до 2500 и отпред се чуваше виене. Всичко общо стъпи без отстъпка 847лв. Бяха сменени: - кабели на Powertech - свещи на Bosch - масло Elf 10W40 - 4л. - филтри на купето, горивен, маслен, въздушен - всичките на Mahle - ангренажен ремък, пистов ремък и всичките им ролки - водна помпа - предни нови дискове на Brembo - предни накладки ATE - задни накладки ATE - цилиндърче и тръбичка на заден ляв барабан - температурен датчик на Bosch - гарнитура на клапаните Проблемът с виенето се оказа ролката на пистовия ремък, а придърпването се оправи чрез смяна на температурния датчик и гарнитурата на клапаните Също така беше сменено и гърнето с такова на Unique, сега колата върви перфектно и няма никакви проблеми :dance:
 2. Днес се опитах да я запаля - стана с малко зор и много тракане. Като запали, се чуваше пак тракане и нещо вибрираше здравата Утре сутринта ще я карам на сервиз да видят локализират проблема и да го оправят Едит: Първи впечатления - свещи и един неработещ цилиндър Оказа се прекъснат кабел, проблемът е отстранен, но за всеки случай бяха сменени и свещите Благодаря на всички отзовали се да помогнат!
 3. 1.4 16V Ecotec 98' Горивният филтър беше сменян някъде началото на юли месец, а свещите и кабелите не са пипани Също така да спомена, че като съм в движение и изключа от скорост и пусна педала на газта, оборотите се вдигат до 2500 и падат обратно до 1000.
 4. Добър вечер на всички Opel собственици За мен може и да не е добра, понеже количката ме изненада много лошо Първите признаци на настоящия проблем започнаха в движение, колата започна да придърпва много гадно при обороти <2500. Наложи ми се да се отбия на едно място, така че колата беше оставена паркирана за около 20 минути. След като се качих пак в нея, включвам задна, подавам газ както обикновено и отпускам съединителя иии колата угасна Помислих си, че е моя грешка. Както и да е, изкарах я назад на 3000 оборота, включвам първа, пак подавам газ както обикновено и пак угасна Наложи ми се отново да потегля на 3000 оборота, което стана с малко зор, понеже и педалът на газта не реагираше нормално. Едва успях да я докарам до нас Колкото и силно да натискам педала на газта, оборотите си се вдигат едва-едва и всичко това е съпроводено с адски неприятното придърпване - назад-напред, назад-напред Досега не съм се сблъсквал с проблеми при колата, понеже я карам отскоро, а и въобще си нямам понятие от Опел-и :help: Някой би ли могъл да ми обясни къде е проблемът и решението му :help:
×