Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sam

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от sam

 1. Запотяване на стъклата

  Привет! Идват по-студени дни и си спомних за проблем от изминалата зима, който така си и остана във въздуха. Изпотяваха ми се стъклата до степен на бяла пелена - пълна липса на видимост за дълго време. Това бе рисково всеки божи ден. Най-тежко бе в голям студ и силен дъжд при ниски температури. Така и не разбрах причината. Не помагаха климатика, парцала и словесните ми атаки Имал ли е някой подобен проблем и как го е решил? Идва зима и се сетих, че пак няма да имам видимост.
 2. Запотяване на стъклата

  Благодаря!!!!!!!!!!!!!!! Ще видя от къде идва проблема.
 3. ОООООООООО, това си го прочетох.......... Благодарско и до скоро!
 4. Висок разход ?!?

  tjolova@abv.bg Обади се, моля те, по ел. поща и ще се уговорим. Ще съм ти благодарна - последно се разочаровах от дългогодишен приятел, професионалист, специалист и затова звуча мнително, на парен каша духа За корса и тигра дали са едни и същи - ти си наясно. До скоро.
 5. Привет! Все още ли се събирате и ако да - къде и кога?
 6. Висок разход ?!?

  Благодарско! Продължавам: към темп. датчик има ли допълнителна част за окислородяване, обогатяване на впръсканото гориво, което да е вързано (разбирай да вървят заедно двете части при смяна) с датчика и цената им по- висока ли е от стандартните, защото за Тиграта цените са все по-високи.
 7. Висок разход ?!?

  Привет! От месец колата гори 15 л/100 км. През това време е карана по 10 -20 км/дневно, т. е. много малко. Елком-а е в норма и ми споменаха нещо за термодатчик и др. джаджа... Не разбрах добре. Четох и др. тема, но 50 % от инфото не ми е ясно, а се напатих от майстори, които като видят жена все едно виждат вечерята си за година напред Моля, :help: :help: :help:
×