Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

batkowoto

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно batkowoto

 • Рожден ден 22.04.1976

Previous Fields

 • Автомобил
  astra g
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  софия
 1. Здравейте, видях темата за мултимедията. Дали вече сте поставили някаква мултимедия от типа с андроид и др. Аз също се искам да поставя мултимедия с андроид заради повечето възмножност, които има, но не мога да избера коя точно и дали ще пасне.Поздрави.

 2. здравейте колега, по отношение на фаровете какво направихте.Аз клоня да монтирам лупи на моята джейка.Поздрави.

 3. кои е предпазителя за задни светлини

  колега фаровете си светят. не свети само за заден ход и това е проблема.За това питам кой бушон отговаря за тях за да започна от него и след това да погледна датчика на скоростната кутия.Защото той е на доста неудобно място и си трябва канал и т.н.
 4. кои е предпазителя за задни светлини

  за коя машинка имаш предвид - за датчика за задния ход ли
 5. От няколко дни ми изчезнаха задните светлини на астра г, 2.0 DTL, но в схемата на предпазителите на самата кутия, а и в книжката на колата никъде не е посочено кой номер е предпазителя за задните светлини. И ако не е той къде точно се намира датчика за задните светлини.
 6. От скоро чух някакъв шум в таблото и незнаех от къде е. Колата е астра Г, 98г.и отоплителната системата е BEHR. Установих че трака моторчето което затваря клапата за топлия и студения въздух. При раздвижване на врътката спираше да бръмчи само на едно положение малко преди края на синия сектор .То се намира зад кутията за парното и е най отдолу и няма как да се стигне до него. Ако някой знае как се сваля това моторче и е имал същия проблем нека да помогне. Подчертавам, че нe става въпрос за моторчето за циркулация на въздуха в купето.
 7. търся от много време хромиран ринг около скоростния лост за астра Г (не за топката на скоростния лост и не от алуминии).някой ако има инфо, моля да го сподели.
 8. имам астра г 98г., x20dtl, интерсувам се какви надписи е имала фабрично на задния капак
×