Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Hristian91

Потребители
 • Мнения

  25
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Hristian91

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 15.01.1991

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Tigra A X14XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  the_hawaiian_91
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Балчик и Албена...
 1. Проблем с уреда за температурата на водата...

  Благодаря колега за мнението,оказа се че в самото уредче има връзка,която се е откъснала,запоих я и сега всичко е наред. :dance:
 2. Здравейте колеги, Имам следния проблем.Уреда на таблото за температурата на водата не отчита правилно.Моля Ви помогнете и дайте съвет от какво може да е това.Когато карам температурата отива до 100 и нагоре градуса,но съм сигурен че на колата нищо й няма, и много е дразнителен този факт.Ще се радвам много ако някой каже на какво се дължи това. Поздрави, Християн
 3. Здравейте колеги,днес сърфирайки из интернет намерих нещо,което би било полезно на собствениците на Опел Тигра/Корса B, а именно сваляне на централната конзола: Превод: Най-напред трябва да се извади копчето,което е за клапата за въздуха,след което се започва от едната страна да се изважда панелчето,като се внимава да не му се счупят крачетата,тъй като после е възможно да трака или изобщо да не се сложи.После се изважда копчето за степента на духане на въздуха,като се натиска чопчето отдолу на копчето и се издърпва.След това се изкарват централните въздуховоди,като се натиснат да сочат надолу,като отгоре на тях трябва да има едни крачета.След това се слага някаква твърда пластина между крачето и таблото,като по този начин се предпазва таблото от нараняване от отверката,с която ще се свалят капачетата.След като се свалят тези капачета,вътре във тях има два болта,които и те трябва да се развият.След това се развиват и болтовете които са на клапата на въздуха(те се развиват последни,тъй,като ако се развият веднага,после няма да е възможно развиването на болтовете,които са зад въздуховодите).След това се издърпва внимателно цялата конзола и е готово. Надявам се,че ще улесня много хора с тази задача
 4. Колега,първо искам да ти благодаря за подробното и обширното обяснение относно слагането на фолиото като цяло,отлично разбрах какво трябва да правя и скоро ще се заема,тъй като отдавна съм мераклия да си сложа такова нещо,но не съм се захващал и се реших да го почна,но пук възниква въпроса "добре,ще го почна ама откъде и как?".Благодаря ти още веднъж за информацията,сега остана да се поразтърся из балчишките магазини за авточасти и аксесоари да видим какво ще излезе. .Когато имам малко повечко време,ще го сложа и ще покажа резултата.
 5. Колеги,от доста време съм замислил да направя в карбон част от елементите по цялото табло,без излишен кич,като в това число влизат пластмасата около циферблатите и около средната конзола, и сега съм се заел със задачата да проуча как точно става това, с какво карбоново фолио,материали,има ли нещо с което да внимавам и някакви специфични особености,нека някой,който е правил такова нещо да се отзове.Благодаря предварително за отговорите! Полагам снимки за желания резултат:
 6. Колко гори тиграта ?

  12 градско наистина е много,като се има предвид,че калибрата 16 клапановия вариант (чипната) даваше мисля,че около 10ка извънградско и 12-13 градско(при нормално каране)(по наблюдение на баща ми), при наблюдение с моята я засичам около 6,5 извънградско и 8,5 - 9 градско(пак при нормално каране),което според мен е в допустимите граници....
 7. Предни говорители за Корса Б

  Здравей,колега.Най-добре потърси оригиналните говорители на корсичката в авто моргите(там няма как да нямат),аз така направих,тъй като и аз имах един такъв говорител и затова отидох в една Балчишка автоморга и даже си взех 3 говорителя с 2 пищялки за 40 лв. ,като бяха в идеално състояние,като качеството им се равнява на тези,които струват по 50лв. броя и така си реших проблема.
 8. Относно салона на Опел Тигра....

  Благодаря ти колега за отговора,то така и излиза,тъй като се разтърсих из различни сайтове и там доколкото се информирах става наистина ако се махне цялата пластмасова част.Благодаря още веднъж!
 9. Относно салона на Опел Тигра....

  Колеги появи ми се един лек проблем и леко ме е страх да не оплескам нещо....Искам да махна облегалките на задната седалка(тапицерията),но съм затруднен..опитах да ги помръдна,но те сякаш са като заковани, опитах леко от някоя страна да се откачи,но нищо и не знам какво да правя.Седалките се откачиха без проблем те си бяха със щипки и стана работата,обаче облегалките не помръдват.Долу на снимката съм показал за какво става въпрос.Целта ми е да ги откача и да се изпере тапицерията и да поосвежа салона като цяло.Благодаря предварително.Надявам се някой да прояви желание да ми помогне. :eusa_pray:
×