Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Reference

Потребители
 • Мнения

  184
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Reference

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra G , Zafira A
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male

Последни посетители

351 профилни разглеждания
 1. Моля за съвет

  Здравейте, моля за съвет какви шини и какъв багажник тип бокс /кутия/ да взема за Зафирата? Има ли някой на своята Зафира и да ми покаже как и стоят.Багажник , колко литра да взимам и съвет за марка? Благодаря предварително.
 2. Воден радиатор Зафира А,бензин

  Две са възможностите и да ти кажа аз също бях взел Нисенс, но се оказа че не пасна за малко и взех Бер.
 3. Бензинова помпа

  Колеги да попитам, има ли реле или бушон,които да са за Бензиновата помпа на Зафира Х18ХЕ1 и къде се намират? Помпата понякога работи ,понякога не.
 4. Пали само когато е топла.

  Бенц помпа друг път.Мръсен резервоар.И аз на 20 литра бензин и добавка и сложих. Браво, не се гордея много със себе си в този момент.Всичката мръсотия в филтъра. Нов филтър , пресеб хубав бензин и колата работи със старата бенц помпа. Воала, който слага добавки,само на пълен резервоар,които да е чист и в него да няма мръсотия. Една бенц помпа в плюс.,малко пари в минус.
 5. Колега ,моята оправих като смених дебитомера. При теб тази част липсва и не знам какво ще излезне накрая.Иначе симптомите бяха същите.Давеше се на бензин,не набираше и т.н.
 6. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Колега,не казвам че не може да се намери изгодно. То и Зафира А първия фейст лифт за 3500 можеш да вземеш.Просто ме е яд че е малка разликата между двете.Една решетка и стоповете.Да бяха пипнали малко повече. Климатроника и борда са си екстра,но като цяло като застанат една до друга ,са си все и едни и същи. Не искам да ме разбираш грешно,уважавам твоето мнение и ще се радвам ако нямаш проблеми с Зафирата.
 7. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Днеска се видях с приятелчето с Зафира Б .И както винаги тръгна приказката за Опелите.Казах му че съм дал до тук 600 лв. Ремонти. Той каза да се радвам.Колко е дал и за какво,не ми каза.А неговата Зафира изглежда като нова.
 8. Зафира X18XE1 или Z18XE

  На бензин,а на газ? И само заради тази екстра ли си взе "по-новата" Зафира? Пак твърдя че за мен лично,без да обидя някого това си е мое мнение.За една никелирана решетка и задни стопове с бели мигачи,не бих дал 1000-2000 лв. повече. Самите те струват около 150-200 лв. И мога да си ги монтирам сам.
 9. Пали само когато е топла.

  Бенц помпа.Благодаря на колегата ,който се отзова.Лека вечер.
 10. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Сравнението между Първата и новата Зафира го направих с цел да поясня че когато човек си купува кола на старо, ще има едно на ум че ще има проблеми. Ако иска и има средствата може да си вземе нова и няма да мисли над това "X18XE1 или Z18XE". Ако няма тази възможност ,е въпрос на късмет.Тоест X18XE1 или Z18XE,при двата е възможно да попадне на много амортизиран автомобил и да има ядове. Мой познат си взе Зафира на 4 години, тоест изхарчи повече пари само заради максимата "Тя е по-нова,на по-малко км. и запазена,ще имам по-малко ядове " ,но не се получи точно така. Колегата House MD, не знам какво караш и в какво състояние,но мога да кажа че човек понякога се налага да положи усилия и средства заради лошия си избор на автомобил. Ако няма желание за това- Градския транспорт.
 11. Зафира X18XE1 или Z18XE

  Каско и говоря за новата Зафира Тоурър. Ако беще прочел какво пише,но внимателно.Иначе ти благодаря за отговора. Гражданска отговорност не е скъпа,но няма нищо общо с каското. И да на кода на двигателя съм изпуснал една 1-ца. накрая.
 12. Пали само когато е топла.

  Сега я закачих с Оп ком и видях че помпата работи на 7 волта.Това нормално ли е?Иначе всичко останало бачка нормално. Никакви проблеми и грешки не записва.
 13. Пали само когато е топла.

  Днес я погледнах. Като я запалих вървеше на бензин около 4 км. започна да глъхне и спря в движение.На газ си пали и върви,но на бензин само върти. Излезнах и натиснах иглата при дюзите и пръска бензин.После след като я изчаках,пак си беше топъл двигателя и запали на бензин и след 200-300 метра пак изгасна. Отдолу на колата като я запалих сутринта понамерисваше на бензин,но после спря. Отидох на канал и направих оглед ,не ми се видя някъде да е мазно или да капе бензин. На газ колата си пали и върви без проблеми. Бензиновата помпа ли е за смяна? Работи когато си иска?Или е да търся проблема другаде?
 14. Клемите имах в предвид.
 15. Слемите на датчика бяха зацапани и окислени.Да те би да не са давали контакт..... Да взема да ги зачистя....
×