Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Росен Желев

Потребители
 • Мнения

  121
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от Росен Желев

 1. Предни говорители за Корса Б

  Хайде като ще е гарга да е рошава няма да се стискаш поръчвай смело :biggrin: http://www.caraudio-bg.com/carspeakers/Gro...al/product.html
 2. Избор на говорител?

  А бе най хубаво е да е Електровойс ама ще излезе по скъпа от цялата кола
 3. 17 години без гуруто на автомобилният спорт

  Момчета това са наши дни не се залъгвайте на времето е имало велики пилоти но парния локомотив никога няма да се върне вече.Така е сега устроен света с нови технологии и модификации.
 4. Пич аз да не съм малоумен много добре видях за какво питаш.Пуснах ти снимката да видиш колко разстояние остава от джанта 16-ка и да си правиш сметката.
 5. Това е снимка на въпросните спирачки с 16 цолови джанти.Съдейки по разстоянието което остава трябва да влизат без проблем.
 6. 17 години без гуруто на автомобилният спорт

  Обикновено рисковите карачи печелят когато карат по силна кола(Сена Менсъл Монтоя Алонсо)Последния се изгуби някаде в средата на коневръза.Негърчето Хамилтън е пример как едно посредствено пилотче печели титла защото кара силна кола.Но от по старите години има велики карачи които са далеч пред Сена-Рудолф Карачиола, Манфред фон Браухич,Тацио Нуволари,Алберто Аскари и естествено Хуан Мануел Фанджо.А на сегашния лидер Не му викат Фетел а новия Шумахер
 7. 17 години без гуруто на автомобилният спорт

  Е ти много го състари Шумахер роден е през 1969 година на 42 години е.Аз също харесвах Сена но Шумахер го издухвше със къде по слаба кола от ляво отдясно от където си искаше.Същото правеше и Ален Прост.Просто след смъртта му се появи явлението култ към личността породено от факта че правеше много добрини и беше добър човек. Дължа да направя уточнение че не съм Шумахерист аз гледам безпристрастно който бие.
 8. 17 години без гуруто на автомобилният спорт

  Ето това е реалността- Мехаел Шумахер - 7 титли-1994,1995,2000,2001,2002,2003,2004 Хуан Мануел Фанджо - 5 титли-1951,1954,1955,1956,1957 Ален Прост- 4 титли-1985,1986,1989,1993 Джак Брабам - 3 титли-1959,1960,1966 Джеки Стюарт - 3 титли-1959,1960,1966 Ники Лауда - 3 титли-1975,1977,1984 Нелсън Пикет - 3 титли-1981,1983,1987 Аертон Сена - 3 титли-1988,1990,1991
 9. Въпрос относно температура на двигателя

  Колега чул си нещо от тук от там ама се изказваш неподготвен.Термостата отваря на 92 градуса перката се включва на 95 градуса.На пътя държи 90 градуса. В случая на колегата перката се включва преди 95 градуса и за това му играе температурата.Да си свали датчика и да види колко градуса пише на него. Другия вариант е че 99 процента от датчиците които показват температурата на таблото са менте. Старите бензинови мотори на Опел се самообезвъздушават.
 10. Въпрос за задни барабани

  С лагер главина е отзад сменя се цялата.
 11. Неработещ цилиндър

  Ами то всичко проверено остава да е клапан.
 12. Неработещ цилиндър

  Провери ангренажа да няма прескочил зъб.
 13. BG Полиуретанови Тампони

  Аз имам един въпрос-защо са толкова скъпи?С тези пари може да се купи нов акумулатор или маркови спортни пружини на старо чиято изработка е далеч по скъпа.Доста хора може би искат да си купят но ги спира цената.Всеизвестно е че оборота прави печалбата а не високата цена.Опелджиите не се славим като богати хора.
 14. Купувайте си коли само от автокъщи!

  Един от коронните им номера е че пишат колата една-две години по нова и като отиде човек почват да се вайкат че са се объркали.Тука обаче е фалшифицирана годината на право и има фалшификат на сервизна книжка което не е нещо ново понеже 99.99 процента от сервизните книжки са фалшиви.
 15. Проблем с заключването на задна врата astra f

  Най вероятно машинката е здала багажа по моргите има.
 16. Тресене при скорост над 100

  Крива гума тресе при ниските скорости а при скорост над сто колата тресе винаги от крива джанта ако всичко друго е наред.
 17. Кой какво е побеждавал?

  Карам си аз по магистралата със скорост колкото да отнеса глоба и да не ми вземат книжката и си слушкам музичка.По едно време ме изпреварва едно Ауди ТТ кара го един пич с една мацка вътре.Изпреварва ме и намаля пред мене.Изпреварвам го аз и ги гледам как се хилят вътре.Намалям си аз пак на крайсерската скорост и оня пак ме изпреварва и момата ми се хили през стъклото.Викам си тез са решили да се заяждат намерили с кой.Давам на трета тръгвам да го изпреварвам и когато се изравнихме превключвам да му изсъска здраво кочината в ушите та да знае за какво става въпрос.Та до тука беше.Караха след мене доста време докато не влязах в една бензиностанция да зареждам.
 18. Проблем със скоростите, трудно влизат

  По скоро се е скъсал някой тампон на мотора.
 19. масло за двигател

  10W40 и за да няма изненади желателно да е Кастрол или Мобил.
 20. Лет с блок от Ne

  Е какво има тука за чудене като блоковете са еднакви.Трябва да се изведе само маслената магистрала за турбината.Основните лагери са еднакви.
 21. Abs

  Ако не работи Айбиеса ще свети лампата.Обикновенно се прекъсват предните кабели на датчиците понеже не са стационерни при завоите.Другия вариат е да са замърсени датчиците сваляш и почистваш.Ако не се оправи след почистването отиваш някъде да ти го закачат да видят кой датчик е.
 22. Разлика между C20NE и C20XE

  Безсмъртен мотор любимия ми е.Особенно ако му сложиш едни лагерчета на Глико и става абсолютно безсмъртен :biggrin:
 23. Каква марка 'чистачки' да избера?

  Естественно че Бош.
 24. Въпрос за Ламбда сонда на C14NZ

  Както каза колегата Астор пуснали са те по пързалката за 100 лева Беру няма продали са ти някакъв ментак.
 25. Окъсен датчик на разпределителния вал

  Значи аз имах такъв проблем с детонационен датчик реших го като ирязах кабелите и пуснах нови многожични и проблема се реши.Реже се близо до буксата и се запоява новото кабелче и горе режеш където има възможност.Другия вариант е да е окъсила самата букса на моргата букси валяло.
×