Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

anebi

Потребители
 • Мнения

  16
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно anebi

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Здравейте, бих искал да помоля ако някой може да ме упъти как да сменя пиновете на вратите. Имам вектра Б и пинчетата на предните две врати са махнати. Аз си намерих пинчета и сега трябва да ги сложа на вратите. Ще съм Ви благодарен ако някой ми помогне по въпроса. Мерси предварително!
 2. Благодаря ти за отговора и полезната информация. И аз тъкмо се поразрових повече из форума и попаднах на тази тема, която също ми даде информация. http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php?showtopic=4096
 3. Здравейте, Някой може ли да ми каже каква е разликата между фаровете с ел. тип CARELLO и VALEO? Благодаря предварително.
 4. Здравей, благодаря ти за бързия отговор. Да, има такова копче. Него съм го настроил да смъкне фаровете до минимум, но все още е високо. Когато шофирам вечерта и всичко живо ми пресвятка за фаровете, явно още трябва да се смъкнат. Затова исках да разбера как да ги намаля още малко директно чрез регулиране от самите фарове. Ще изчакам и за други съвети
 5. Здравейте, преди няколко месеца си купих вектра 96 г., но имам един проблем. Каточели фаровете на колата са малко вдигнати по-нависоко. В момента няма как да ида да ми ги регулират както трябва и затова искам да ги сваля на по-ниско. Може ли да ми кажете от къде точно се прави това? Мерси предварително и весели празници.
 6. Здравейте, първо искам да ви благодаря за отговорите. Просто информативно исках да зная какво горе долу ми трябва. Все още не съм решил да се захващам с това нещо. Вероято и няма, защотот наистина си излиза соленко, но е хубаво да знам какво е нужно, за да си направя сметките
 7. Здравейте, бих искал да ви помоля ако някой знае да ми каже какви части са ми необходими за климатик на Opel Vectra 96т. 1.6 mi. Колата е със стария двигател 75 к.с. Намя климатик и аз искам да проуча какво ми е необходимо да купа евентуално, за да си сложа климатик на тази кола. Знам, че да се постави климатик си е скъпа услуга като цяло, но все пак искам да видя колко би излезнало горе долу. Знам, че трябва да се купи компресор за този мотор, както и друг радиатор, но все пак има и други неща, които вероятно са необходими и би било хубаво да знам какво е нужно. Ще чакам вашите отговори. Мерси предварително.
 8. Колата е със стария двигател на опел X16SZR П.С. Изглежда аз съм разбрал погрешно, колата е без климатик. Въпросите все още са актуални, може ли да се сложи климатик и колко парички би излезнал такъв монтаж и дали си заслужава?
 9. Здравейте, наскоро си купих Вектра 96 г. Колата ужким има климатик, но това което виждам е, че няма място където да се зареди фреон. Но вътре на таблото имам един ключ, който е да се нагласи дали да духа на студено или топло. Проблемът е, че когато го завъртя на студено, то си духа топло. Изглежда, че взима въздуха от вънка и реално няма никакво охлаждане. Когато го завъртя на топло, тогава почва да нагрява и си духа топло. Въпросът е дали може да се направи нещо, така че като е завъртяно на студено да си духа на студено? Да се монтира нещо допълнително може би, така че въздуха да минава през него или нещо подобно, не знам. Това ми е първа кола и не съм много наясно с тези неща все още. Или ако въобще няма климатик, което вече си мисля, то тогава имали възможност да се сложи климатик и колко парички излиза цялата процедура?
 10. Мерси много за отговорите, вече смених течността и сега всичко си е както трябва
 11. Здравей, мерси много за бързия отговор. Да мисля, че това е проблема. Тъкмо проверих хидравличната течност и изглежда, че има доста малко останало. Може ли да ми кажете каква течност е необходимо до купя за този двигател и този модел на опел? Вие каква течност слагате?
 12. Здравейте, преди няколко дена си купих Опел Вектра 97г. със стария двигател. Все още не съм сменял ремък и ролка. Тези дни ще ида да направя тази смяна. В момента забелязах, че имам следния проблем, когато въртя волана на дясно или на ляво. Получава се някакво странно виене около ремъка, когато въртя волана на ляво или на дясно при работещ двигател. Ако не го въртя волана, то тогава този звук го няма. Какъв може да е проблема? Възможно ли е този проблем да се получава, поради това че не съм сменил ремъка и ролката все още? Мерси предварително.
 13. Здравейте, почетох доста теми по въпроса дали е нормално или не да духа от отвора за маслото, но все пак искам да отворя тази тема и да чуя вашите мнения по въпроса, защотото някои хора казват, че е нормално, а други не. До колко човек трябва да се доверява на този тест и имали друг по надежден тест. Четох, че по принцип друг тест е да се провери дали духа от отвора на щеката за маслото. Моля ви ди споделите вашите виждания по въпроса. Мерси предварително! Най-вече дали това е нормално държане за Екотек двигателите, които се ползват в Опел Вектра.
 14. Здравейте, собственика беше пуснал няколко оферти, като едната беше за 75 к.с., другата беше 115 к.с., но колата са я купили вече. Във всеки случай искам да си купя вектричка И аз гледам, че много много рядко се среща опел вектра на метан. Повечето са или с бензин или ГИ.
 15. Здравейте, благодаря ви за бързите отговори. Да и аз чета по форумите, че газов инжекцион е един много добър избор, но все пак нека чуем мненията Относно конските сили, в офертата на едно място пише 115 к.с., на друго пише 75 к.с. Аз все си мисля, че е 75 к.с., но за по-сигурно трябва да питам собственика.
×