Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

megasound

Потребители
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно megasound

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 26.12.1978

Previous Fields

 • Автомобил
  opel omega b x20xev
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  шумен
 • Интереси
  ffff
 1. проблем с охлаждането

  Здравейте , до скоро бях много доволен от лодката си - опел омега б , но от няколко дни ми създава проблеми! След обстойно търсене по темите във форума , съм принуден да пиша тази тема ! Когато карам на климатик (климатроник ) колата губи охлаждаща течност , забелязах че се стича точно в края на картера и началото на скоростната кутия !Когато карам без климатик охлаждащата течност е на местото си ! Обърнах се към няколко майстори които ми развиват теории на вероятнистите , затова пиша тук и се надявам да намеря помощ! Двигателят е x20xev температура след измиване на радиаторите , 92 - 95 , а преди 95 - 100
 2. Шумен 14.12.12 Среща на Билла

  аз ще съм там , и още един колега
 3. Смяна на деня за срещи

  Здравейте!Верно доста съм пропуснал, но все пак ме бройте , в събота ще направя всичко възможно да съм там! Що се отнася до мнението ми за смяна на деня , за мен е все едно сряда или събота!
 4. Надпис на дисплея за грешка

  аз също мисля че датчикът е в самото казанче ! Имам наблюдения над него , в смисъл когато погледна през отвора за доливане на антифриз той се вижда , а и съм забелязал че нивото като падне под него тогава ми изписва надписа за ниско ниво на антифриза , който при мен е на немски !
 5. здравейте нещо за утре вечер..

  да ! Всъщност говорихме че вече няма нужда да се спами форума след като казахме че всяка сряда сме там! Които може да идва
 6. 2.02.2011г

  Ние с корабчетата сме на линия , наистина колегите от шумен да се събудят малко че е срамота да сме 2 - 3 по срещите
 7. 1 среща за 2011

  Щом ще има среща аз съм на линия , и колегата с омегата също (параходите)ще са там нека и останалите се напънат малко че много сме несериозни Шуменци! Искам също да изкоментираме националната среща и да организираме поне една кола от Шумен!
 8. 1 среща за 2011

  Ако някой мисли да идва на 12 . 01 .11 г. да пише! Предният път нямаше никой! Колегата ogy_dog , скорошно оздравяване , и като можеш качи някоя снимчица от последната сбирка за миналата година
 9. 1 среща за 2011

  Някой мисли ли да идва довечера ?
 10. Скоро нещо колеги?

  Както гледам чудесна сесиика ще се получи , трима са писали а знам за още двама че ше дойдат ! Хайде колеги да посрещнем новата година подобаващо !
 11. Скоро нещо колеги?

  ще се постарая дасъм там на всяка цена , що се отнася до апарата ни е си имаме кой да ни снима ако кукличката му не в движение да драсне лично обещавам да го докарам и прибера с парахода !
 12. 08.12 - Кой ще е на линия

  и аз ще се постарая да дойда че доста срещи пропуснах!
 13. На 24.11 нещо ?

  Дано , Дано , Дано!
 14. На 24.11 нещо ?

  не е газовото а надува антифриза и изхвърля през паровъздушния клапан , този път май наистина ще излезе гарнитура на главата !
 15. На 24.11 нещо ?

  Съжалявам мен не ме бройте тази седмица , защото моя опел е в бокса :crazy: :confused:
×