Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

hristo_79

Потребители
 • Мнения

  15
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hristo_79

 • Ранг
  бъдещ фен
 • Рожден ден 3.03.1979

Previous Fields

 • Автомобил
  VectraB 2000 16v

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Габрово
 1. Проблем с климатроника

  Сменял съм блока на управлението,двата датчика и управлението на вентилатора.Резултата е че на другата кола от която ги взех мойте работят, а неговите на мойта кола не тръгва и то само на автоматичен режим. Вече съм в шах и мат къде може да е проблема.
 2. Проблем с климатроника

  Пробвал съм го и на топло,на студено и на зададена температура.На запален на изгасен двг. и неще да се вкл. :icon_sad:
 3. Проблем с климатроника

  Здравейте колеги.Имам странен проблем с климатроника,при вкл. на автоматичен режим неще да работи,копчетата и дисплея си светват но неще да се вкл. моторчето на вентилатора в купето.При ръчен режим си работи идеално,имаси всички степени на вентилатора и градусите се регулират.На диагностика с ОП-КОМ и опелскенер показва че няма грешки.
 4. Здравейте колеги.След смяна на гарнитурата на главата се появи следния проблем.При подаване на контакт бензиновата помпа започва да работи без да спре постоянно нагнетява гориво.Като се запали мотора работи нормално,нито прекъсва не забива работи на 6.Като се угаси помпата продължава да работи още 20-30сек.дори и при изваден контактен ключ и тогава изключва.Налягането на системата си го подържа 3атм.,при закачане на диагностика няма никакви грешки.
 5. Среща Габрово

  Здравейте колеги.Кога и къде се провеждат срещите в Габрово.
 6. Да.За ВектраБ и АстраГ е едно и също без никакви разлики.
 7. Car400/cdr600 модификация с трансмитер за Mp3

  Здравеи колега. Какво не ти тръгва.Защото аз съм с ccr600 и всичко си работи нормално вече година и нещо. Кажи по точно какво не тръгва че ако може с нещо да помагам.
 8. Проблем с климатроника

  Здравеите колеги.Автоматичния режим на вентилатора не ще да работи.Компресора и клапите се чуват като работят а вентилатора неще да духа.Без значение дали е пуснат конпресора или е на парно. На ръчен режим няма проблеми.На диагностика не показва грешки.Блока с копчетата е сменян с друг от на един приятел и моя на неговата работи а неговия на мойта пак неще. Ако някой знае да каже къде да тъся проблема, уж всичко е наред а неще да работи.
 9. Какви са + и - на ск. кутия от 1.7д на х20хев на вектраБ.
 10. Car400/cdr600 модификация с трансмитер за Mp3

  Провери в метро. Аз от там съм го вземал.
 11. Car400/cdr600 модификация с трансмитер за Mp3

  Аз използвах такъв трансмитер.Буксата играе роля на вход и на изход.Сигнала съм го взел директно от буксата, като запоих две кабелчета.
 12. Car400/cdr600 модификация с трансмитер за Mp3

  Преди няколко месеца го видях в руския форум.Поиграх си един ден и това е резултата.Работи перфектно, управлява се само от дистанционното на фм трансмитера.
 13. Не нямам го.Не съм си го оправял аз.Дадох го на един познат и ми го върнаха оправено.За програма и какъв е чипа просто си нямам и на идея. :confused: :flag_opel:
 14. Здравей колега. Проблема е в един чип в самото табло.Оправя се с смяна на таблото или някой който се занимава с електроника да смени чипа и да го програмира.И аз минах по този път. :flag_opel:
 15. Бордкомпютър-Мом. разход

  Здравейте колеги.Интересуваме борда от къде взема инфо за мом.разход, че моя днес нещо откачи и показва супер минимален разход. :helpsmilie:
×