Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

=-=

Потребители
 • Мнения

  140
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно =-=

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  Astra 1.6 16V

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Българска ама името го докарали да звучи италианско
 2. Чип в ключа

  Ти май не схващаш, а само се обаждаш. Казва ти човека, че за 300лв ще ти направят ключ без карта и без друг ключ. Не става дума за дубликат от съществуващ ключ, а "от нищо". Хайде направи го за 60лв.
 3. Чип в ключа

  Ами ако е ГИ? Както го казваш излиза, че чипа е само за прекъсване на бензиновата помпа.
 4. Индикатор може да се сложи - аз имам такъв с бутилка в резервната гума. Само че никак не е точен - индикаторът реално е 4 диода които светят според измерването в бутилката. То като не е точно и лампите не са актуални. Успокоението е, че и да свърши газта има резервен бензин, но все пак защо са ми 4 степени на индикация като точността едвам стига за 3.
 5. явно и на бенз не ти върви. пробвай една кола турбо дизел от 100кс нагоре и после кажи как е вървежа на метан
 6. знам че е доста трудно в момента да продадеш една кола и да купиш друга - иначе щях да ти препоръчам да си вземеш корса 1.5 дизел. все пак може да пробваш бартер в някоя автокъща - ще спестиш висенето в чакане на купувач. газ на 1.4 моно ще е голяма мъка после откъм вървеж. иначе бутилка мисля 32л влиза - поне на астра става. корсата надявам се има същия кош за гумата.
 7. Чип в ключа

  Манолов, обясни на идейно ниво как се заобикаля чипа. Дали след четеца на RFID излиза сигнал да/не или отива прочетеният код от чипа до процесора? Не ме интересува с цел аз да ги разбивам, а да знам какво недомислие са направили или какъв трик заобикаля цялата система. Почти винаги има някакъв тъп и недомислен пропуск, който най-често се допуска нарочно.
 8. Добре де, с 200км/ч ли караш всеки ден? Иди вземи най-големия скоростен индекс на Мишелин или Континентал и няма опасност да направиш сериозна катастрофа заради лошия си подбор на гуми - можеш да си сигурен.
 9. Гуми 16

  не се излагай. принципно няма проблем лявата и дясната ти обувка да са различни, но трябва да си пропаднал че да правиш такива компромиси
 10. Аз пък мисля, че ако отиде в голям склад и каже "дайте ми най-скъпите гуми размер Х" няма да му дадат неподходящи. В тоя смисъл казвам вживяване, че като няма финансов таван не е голям проблем да намери свестни гуми дори и без да гледа.
 11. вземай континентал като нямаш проблем с бюджета. за летни поначало няма кой знае какво значение какви са гумите, особено като имаш избор от топ марките. дали ще е мишелин, континентал или подобна все там. нещо много се вживяваш.
 12. Зимни гуми (сезон 2010)

  Вярно е за сава спрямо фулда. но бях попаднал на една друга интересна марка с невисока цена - Maloya. Поинтересувай се от нея.
 13. Хайде пак увличане - 6/100 газ. Случайно да не е бил 4/100 разхода? За 1.2моно най-добрата газова е А95
 14. Парното - доста бавно загрява

  за студено време става дума, а не за темп на двг
 15. и ти ли си от заблудените? колко гориво пестят - колкото си намислиш сигурно
×