Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

batgat

Потребители
 • Мнения

  50
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно batgat

 • Ранг
  избила ръжда
 • Рожден ден 23.05.1975

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra G X16SZR
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София

Последни посетители

165 профилни разглеждания
 1. ОСНОВНИ ДВА ПРОБЛЕМА ПРИ МЕРИВА

  В тази връзка имам няколко въпроса: Този проблем с компютрите има ли го при 1,4 90 к.с.? Не може ли да смени мястото на монтаж на компютъра? Този скъп датчик на хидравликата не може ли да се премахне и да се направи нещо, че пак да работи хидравликата?
 2. покупка на агила

  Ако още искаш информация, мога да ти кажа някои основни неща за тези коли, но за по-подробна информация трябва да питаш по-конкретно. Агилата е по-практичният автомобил, има доста японско в нея, не е трудна за обслужване и цените на частите са нормални. Двигателите са еднакви, с верига, която задължително трябва да смениш, защото е слаба и се разтяга с времето, след което прехвърля зъб и спираш на пътя. Пожелавам ти успех! Ако нещо те интересува питай.
 3. korsa 1,4 X14SZ

  Здравейте колеги, колата се кара само на бензин и от началото на лятото се усеща силна миризма на бензинови пари в купето при движение, особено при изпъване на баир и поклащане на колата, на место не мирише. Проверил съм я отвсякъде за течове, но не открих нищо проблемно, няма течове и миризми под предния капак и около резервоара. Благодаря предварително!
 4. Табло с час, дата и температура

  Здравей колега! Уточни какво радио си сложил, преправяно ли е нещо по буксите и кабелите, преди това температурата показвана ли е вярно.
 5. Корса Б 1,5 ТД

  Здравейте колеги, помпата на хидравликата се товари толкова много, че чак спира, ремъка свири в нея, а двигателя губи обороти. Разглобих системата (без да свалям рейката), помпата се върти нормално на ръка, движи течност, маркучите ги продухах, сипах нова течност, но нямаше резултат. Колата има добра хидравлика. Ремъка е стегнат. Моля за мнение, къде е проблема?
 6. астра г X16SZR

  Търся ги комплект с цел икономия на средства за програмиране. Благодаря за информацията.
 7. астра г X16SZR

  Здравейте колеги! Интересува ме дали има разлика между компютрите на такава кола с клима и без клима. Евентуално, ако някой има информация за продажба на ECU, заедно с имобилайзер и чип за Астра Г X16SZR с климатик, моля да сигнализира. Благодаря Ви!
 8. astra H 1.6

  Благодаря много, ще сложа.
 9. astra H 1.6

  Не, имаше леко омасляване по ръба на капака на валовете и клапаните (горния капак). Като сме започнали да коментираме, да попитам трябва ли да слагам силикон на новата гарнитура, като я купувах днес един "специалист" ми каза, че трябва да сложа силикон на двата долни ъгъла от страната на ангренажа, там където гарнитурата тръгва нагоре. Благодаря!
 10. astra H 1.6

  Номера на мотора, днес свалих капака на клапаните за смяна на гарнитурата (вчера купих нова за Z16XEP), но видях, че не става. Снимка нямам, но мога да го опиша леко. Няма дебитомер, има датчици на разпределителните валове по 2 от двете страни, компютъра е легнал върху всмукателните колектори, капака на клапаните има водач на единия ъглов болт, стяга се с 12 болта (единия е в средата). Но факта, че гарнитурата няма нищо общо е достатъчен.
 11. astra H 1.6

  Благодаря за информацията. Поразрових се малко и разбрах какви са тези вариатори (ваноси). Явно в КАТ са допуснали грешка при регистрацията на колата.
 12. astra H 1.6

  Добре, ама 2008 г. има ли Z16XER, не са ли от 2009г.? Да, наистина не видях вихрови клапи, а какви са тези ваноси? Вижте какво намерих в нета, може ли този двигател да е такъв? http://caralyze.bg/cat/opel/astra_h-carava...ical-data-table
 13. astra H 1.6

  Здравейте колеги! Един приятел си купи астра Х 2008г. комби, 1.6, 115 кс, по талон колата е Z16XEP. Има ли такъв двигател или са му объркали талона?
 14. 1.5 ТД

  Благодаря, явно ще наливам по 5 л. на смяна.
 15. 1.5 ТД

  Колеги, може ли някой, които кара такава корса да ми каже точно колко масло налива при смяна, защото в аутодата го дават 3.8л., а аз днес на новата ми корса налях 4.8л. и не стигна max. Къде ме излъгаха.
×