Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bash_engenera

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bash_engenera

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 • Интереси
  история, география, пътешествия<br />компютри, мобилни джаджи, <br />кораби, яхти, автомобили<br />туризъм
 1. летни гуми Viking, Firestone или Michelin

  А какво ви е мнението за летни гуми Toyo? Отидох в "Радиал"-а да попитам за Kleber, но бяха свършили. И там ми препоръчаха Toyo някакви си, за около 70 лв. Що за гума ще е това?
 2. Кой с какво ще кара лятото 2009

  А аз значи съм супер екологичен - ходя почти само пеша! Да приложа ли снимка? :icon_biggrin:
 3. Кодове за производството на гумите

  Мале, тази статия е излязла дълга като роман. Много главни герои, много нещо. Благодаря за положения труд и желанието! Не че успях да схвана практическата полза да знам, дали закупените от мен гуми са произведени в Гуанджоу или Абуджа, например. :icon_biggrin:
 4. Аз имах същия проблем - не иска да се маха винетката и това е. Успях да я преборя с много пръскане с дезодорант, и остър ловджийски нож, като ножа го плъзгах почти успоредно на стъклото. Първо се обели найлончето и след това - лепилото.
 5. В "Auto Bild" казват, че Hankook са най-добри и при всесезонните гуми. Заедно с "Goodyear". Явно са много добри. Както казва баща ми, не е толкова важно с какви гуми си на пътя. По-същественото е да се кара разумно, със съобразена скорост. И да имаш късмет. :icon_biggrin: Аз лично съм с Kleber Krisalp и съм доволен. Вървят си и направо, и в завой. На един снежен безлюден прав участък пробвах да спра рязко с тях. Колата се изпързаля, естествено , но не се завъртя.
 6. За да сваля многото сол от колата си, на 03.01 я измих, т.е. преди големите студове, и я зарязах пред блока. После колата ми потрябва и като се започна един странен шум при спиране. Не е скърцане, а нещо от рода на "хрррррр". Иначе колата си спираше, но шумът определено си беше дразнещ. Дали това е причинено от замръзване на водата? На някой друг случвало ли му се е?
×