Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

minchev123

Потребители
 • Мнения

  61
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно minchev123

 • Ранг
  избила ръжда
 • Рожден ден 20.10.1984

Previous Fields

 • Автомобил
  Calibra C20NE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  В. Търново
 1. Тресе при топъл старт

  Здравейте колеги, от скоро имам малък проблем, когато изгася двигателя (при загрял двигател) и след това запаля, колата започва да тресе да работи на 3 цилиндъра при леко изфорсирване се оправя, някой път не се оправя и се налага да я изгася, като запаля 2-ри път няма проблем. Колата е с газов инж. и пали винаги на бензин, днес се получи същия номер и забелязах , че като прехвърли на газ се нормализира. Но както казах някой път не се оправя дори и да прехвърли на газ и се налага да я изгася. Кабелите и свещите са сменяни скоро, та се чудя дали стъпковото моторче ми прави чалъми или може да е от нещо друго,понеже като е студена се пуска автоматичен смукач и няма проблеми? Колата е Калибра C20NE.
 2. Халогени фарове

  Днес сложих копче и си купих реле за 6 лв. от косер сложих и него и всичко тръгна, светнаха халогените перфектно!!! Поздрави!!!
 3. Халогени фарове

  Колега ще потърся
 4. Халогени фарове

  На клаксона е същото реле ама още не ми е пристигнало копчето да пробвам. Иначе ми казаха , че има релета в Косер за 3 - 4 лв.
 5. Халогени фарове

  Копче съм намерил ама реле къде да търся продават ли се нови? горе долу цена?
 6. Халогени фарове

  Имам пинове обаче няма реле
 7. Халогени фарове

  Здравейте колеги, имам един въпрос относно халогените. Значи сложих фарове които имат халогени, незнам дали има инсталация, нямам копче , но като махна декоративната пластмаса се виждат пинчета за копчето, дори имам и бушон на мястото за халогени, буксата на фаровете също е изцяло окабелена няма липсващи пинчета, знам, че ако няма инсталация ще липсват две кабелчета от буксата. Колата беше с два различни фара един с халоген а другия без, явно има сменян фар. Ако сложа копче дали ще светнат, какво друго да проверя по инсталацията? Колата е калибра C20NE '95г.
 8. Подгряване на задно стъкло

  Сега се сетих колегата титан22 казва за масата, тази пролет сложих модул за централно зкл. и масата я взех от един дебел кафяв кабел в прага. Този същия го има отзад в маншона на 5-та врата сигорно е масата на реотаните. По принцип не съм го прекъсвал възможно ли е да се губи там масата?
 9. Подгряване на задно стъкло

  Аз имам чувството че няма прекъснати реотани, че има някакъв друг проблем. Значи ако има прекъснати реотани поне няколко ще работят все някой ще е здрав, интересното е че минава ток по тях, а те не подгряват . Може да има някъкъв проблем с релето или с копчето незнам ще отида на електричар да си каже тежката дума. Предишната ми калибра имаше няколко реотана които не работеха, но по голямата част от тях си бачкаха безотказно, значи не са направени така .че като се пркъсне един всичките да спират.
 10. Подгряване на задно стъкло

  Май ще се ходи на електричар има едно момче тука в Търново много ги разбира работите ще видим той какво ще каже.
 11. Подгряване на задно стъкло

  Значи колега фолиото не е докрая на стъклото и са открити краищата на реотаните там мерихме и показва че по реотана минава напрежение не сме мерили дебелия реотан в края. С мултицет ще стане ли защото няма пробна лампа? А да разбирам ли , че ако махна фолиото ще се оправи или ги е прекъснало тотално?
 12. спортни прожини за калибра

  Колега моята е със спортни прожини и с обикновенни амортисьори няма проблем по принцип, но съм чувал, че не е много хубаво за амортисьора. Возията сатава по- твърда, препоръчвам ти да сложиш изцяло спортно окачване за да усетиш как е, ако целиш само да я смъкнеш и с пружините става. Внимавай за ментета, както ти е казал колегата, спортната пружина е по къса и с по -дебели навивки и трябва да си има надписи колко смъква, марка и тн.
 13. Подгряване на задно стъкло

  Мерихме самите реотани хоризонтално в левия и десния край. Между другото миналата зима нямаше фолио и си бачкаше перфектно, пролетта я затъмних и сега неще . Чудно е ако е от фолиото не би трябвало да е, предната ми калибра имаше прекъснати реотани обаче бачкаха половината, а на тази нито един не работи.. Колега кажи каде точно да измеря реотаните да видя дали работят да знам да го махна това фолио.
 14. Подгряване на задно стъкло

  ха така и сега ко правя..... лошо задното стъкло е затъмнено дали е от фолиото?
 15. Подгряване на задно стъкло

  Значи релето си беше там кадето ти ми беше казал просто аз не съм търсил достатъчно, един колега който по ги чува нещата с мултицета го мери и каза че е добре, оказа се също че е едно реле за подгряване на огледала и задното стъкло. след това сложихме релето и запалих колата, пуснах подгряването и моя колега мери директно реотаните на стъклото, оказа се че по тях минава напрежение обаче, не се затоплят и не размръзяват
×