Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Like

Потребители
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Like

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Astra F C18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Варна
 1. Нека и аз да изкажа едно различно мнение. Нямаше да му правя реклама на Аделинчо ама май ще се наложи след последната изненада. Ще карам направо. "Направи" ми четири детайла, от които един почти сполучливо. Преден капак -напукан кит за по-малко от 2месеца. Майната му, без това ми го надраха. Задна вежда - имаше малко ръжда около капачката, уж с Wurth ги правил, а за по-малко от половин година избиха пъпки, точно преди зимния сезон. След зимата може да очакваме, да цъфнат пъпките. Задна броня - спукана, лепена, за по-малко от година напукан кит на "болното" място. На предната броня не съм и намерил още кусур, освен една шупла липсваща боя, но това е бял кахър. Да не споменавам как ми я донеси полу закрепена с оправданието, че била счупена щипката. Тъкмо спрях до нас и бронята остана на земята. Е, за 5мин я закрепих и няма мърдане. Добре, че не ме събори с тея 400лв, които му дадох, че щеше да трябва, да мести гаража. Да е жив и здрав, няма да му пожелавам да си купува лекарства. Просто съвет към останалите да си отварят очите. пп Ще кача снимки по-късно да не си чеша езика само.
 2. Бял списък

  Този до ВиК къде се намира точно? На самия път за Каменар или?
 3. Магазин за бои ??

  А някъде от изброените пълнят ли в така прословутото шишенце от лак боя? Понеже ходих на няколко места и ме гледаха като изтребител.
 4. На Корсата може ли да се свали направо с рамката без да махам нита? Ще слагам друга 3та врата и искам да прехвърля номера. п.п Свалих го след като го срязах отвътре.
 5. Проблем с брояча на километрите

  И дневния, и главния ли не работят? При мен беше от зъбчатките вътре в самия часовник.
 6. Благодаря за отговора! Ще пробвам да подменя тръбата с гърне да видим какъв ще е ефекта.
 7. Здравейте, за да не правя нова тема ще си задам въпроса в тази, мисля че е подходяща. От както си махнах катализатора имам един гаден дрънчащ звук при 3000 оборота/мин. В момента съм с права тръба на мястото на катализатора, средно гърне и крайно гърне Remus. Въпроса ми е как да процедирам? Да махна тръбата и да сложа едно резонаторно/ускорително гърне, да разкарам средното, което мисля, че е заминало и естествено задното ми да остане. Не търся нищо конкретно, само да разкарам този дрънчащ, отвратителен звук.
 8. Колеги как се сменя крушката на ключа за аварийните? Как ли не я мъчих и не иска да излиза.
 9. циферблати за Astra F,vectra A, Calibra

  Колеги за Corsa B GSi плаки някой да има? От 20 до 220км/ч.
 10. Здравей, удобно ли е тези дни, утре или вдругиден да намина да погледнем Корсичката?
 11. А95 от ЕКО зареждам и съм доволен сравнение с ОМВ, ШЕЛ, ЛУКОЙЛ.
×