Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nomad

Потребители
 • Мнения

  54
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nomad

 • Ранг
  избила ръжда

Previous Fields

 • Автомобил
  Vectra B X16XEL
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Карнобат
 • Интереси
  Ретро камиони и леки коли. Мадами повече.
 1. Само не разбрах, защо Бакаджик 2012, а срещата става на старата автогарав Ямбол И добре че не бях сам и на Технополис в 12.10 ч и на паметника на Бакаджика към 13 ч. А после се появиха още на кръстопътя над манастир Свети Спас и коли и пеша от блиските села. Чули че Опел форум манията ще се събират и всеки знае Бакаджика , а и никой не му се чакаше до завръщане на колоната за до към 18 часа:( Поне вятъра ни обрули като круши и до нови срещи до следващия път
 2. Movano

  За такъв модел става въпрос
 3. Movano

  Какво ви е мнението за бус Мовано. Един модел прилича на Рено Трафик от моделите 1994г . Дали използват едни и същи двигатели бензин и дизел ? Как са с окачването? Дали ще имам проблеми с такова животинче?
 4. И аз ще идвам в събота, но без нощувка
 5. Каква е разликата между тези кутии F15WR / F17WR/CR? Аз с една от тези и на пета мога да карам от 50км/ч до 200 км/ч колкото успях да вдигна на магистралата със зимни гуми на максимални обороти и двигатяля почна да прекъсва и намалих :(
 6. Прекъсва след запалване

  Пак може да е от свещите, зависи от топлинното число.
 7. Хлопане отпред в дясно

  Става въпрос за тампона, който е горе на ботуша ли ? Под предния капак ?
 8. Колеги, имам едно неприятно хлопане отпред в дясно на колата. Чува се като минавам през дупка или бутоните на легнал " милиционер " . Всичко е здраво по предницата, смемих и амортесьорите, няма хуфтове, а като минавам по неравносто хлопа на кухо. Къде да търся проблема?
 9. Явно нещо съм пропуснал от горните постове :( За колко часа е срещата в събота или е още от петък вечер ?
 10. Смяна на Philips CAR 400 на Delco 500 CDR

  За да не пускам нова тема, някой знае ли какъв размер са оригиналните говорители по вратите на Вектра Б, без тези за високи честоти ? И се чудя , как италиянеца е слушал музика 12 година, като аз ги пръснах :( само за 2г, а съм с оригиналния Philips CAR 400.
 11. Какво правим, ако на 3-4 март има сняг до коленете, но и 20см да са на Бакаджик лесно ще се качим, но дали ще слезем. Преди 2 часа се връщам от района на Бакаджика и около пътя и в гората има още сняг. А прогнозата я дават за 2 март да е -1 до 9 градуса в Ямбол .
 12. Колеги, смених централната лампичка на този ключ, но пак неиска да светне. Къде да търся проблема. Таблото с ключа ми е такова:
 13. Като гледам номера, е регистрирана преди 1 месец в КАТ или е била със стар номер и да се представи за нов внос е с новия номер. Какво е масло яд? 300-500 гр на 12000км ? Или над 2 л, защото по книжка за X16XEL, пише разход на масло 7 грама на 100 км. На старото ми BMW 5 модел 1994г, по книжка беше 12 гр на 100км или за Опел е страшно малко
 14. С Омега А 1.8 115 к.с. направих 220 км/ч по равен път. Незнам какъв е мотора и скоростите, но колата тогава беше на 6 г и на 150 000км реални. За Вектрата Б ,X16 XEL върви с 200км/ч с малко зор и над 6000 оборота, но ги подържа за 30 км без проблем. После имах чувство че се изчисти от нагар ауспуха и края му придоби леко сив цвят. Бенз. 95.
 15. Имам проблем с ускоряването

  При мен също има разминаване. Карал съм различни коли и по марка и модел с двг до 300 к.с., а тази Вектра Б , която имам нещо се дърпа различно за мотор 1.6 16 клапана. Реших да пробвам със старт от място на 200 м разтояние с Опел Вектра 1. 8 и 2.0. И при двете, аз ги дръпнах доста напред при старта, но след 120км/ч те ме изпреварват, а и съм дълга скоростна кутия.. Отворихме компютъра на колата и гледам ще има запоявания на 3 места. На една интергрална схема и 2 дреболии. Дали на всички мотори X16XEL, интегралата е една и съща и някой може ли да пише каква е при него. Дали италианеца е сложил чип на колата си навремето, сега само гадая. Отпред съм с гуми 185х60/14', напомпани на 1.8 атм.
×