Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

emil_66

Потребители
 • Мнения

  146
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно emil_66

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra b Z18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  Emkata...2
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Дупница

Последни посетители

725 профилни разглеждания
 1. пали гасне

  Прилича на температурен датчик, но за всеки случай отиди на качествена диагностика!
 2. Така описаният проблем може да се дължи на множество причини. Най-добре е да отидеш на диагностика и там да се опитат да установят причината. Възможно е да са самите кабели, бобината, егр клапана, темп. датчик....... Поздрави!
 3. Проблем при вкл на скорости

  По принцип това е един от дефектите на Вектра Б или поне така го пишат в АУТО ДАТА. При мен също го има този досаден проблем, но само когато колата е студена. Не трябва да те притеснява ако не чуваш някакви шумове при превключването. Понякога се износва и самата ябълка в началото на лоста и от нея се чуват едни гадни звуци, но тя няма отношение към превключването на скоростите. Поздрави!
 4. Рейка

  Точно при него бях за рейката - той я направи. В този смисъл е най-добре май да отида пак до него и той да я покара, за да каже мнение. Много е нелепо коли на по 20 год, да возят по-добре..... Благодаря за мнението! Поздрави ;)
 5. Рейка

  Колеги, след смяна на рейката или по-точно рециклиране, колата возеше идеално за около десетина дни. След това се появи едно изключително изнервящо тропане. Та понеже в Дупница явно няма много добри майстори (едните казват, че рейка не тропа, а други казват, че тропа) въпросът ми е към вас е следния: Тропа ли рейката или като се повреди просто протича?
 6. X20XEV високи обороти на празен ход

  След почистване на дроселовата клапа има период, през който колата на празни обороти не работи нормално - оборотите не падат до обичайните или леко се вдигат сами. Явно обаче при теб проблема продължава прекалено дълго. Като съвет-отиди при някой майстор да прегледа дали е сглобен правилно стъпковия мотор и дали функционира правилно, за да го изключиш като вероятен проблем. Ако пак няма никакъв ефект, пиши пак
 7. Лагер на Макферсон

  Колеги, каква функция имат тези лагери? Имам проблем с предницата на колата като последния път майстора ми каза, че са ми заминали тампоните на макферсона. Това е напълно възможно заради прекрасните ни пътища, но ги сменях само преди половин година. При смяната не смених лагерчетата, защото никой не ми каза тогава, че е необходимо. Възможно ли е те да са изиграли роля, чрез която да са разбили тампоните? Благодаря
 8. Тампони на магарето

  Колеги, как се диагностицират тези тампони. Как да разбера те ли са разбити? Казват ми, че всичко друго е здраво и само там има луфт. Колата тропа на всякакви дупки и големи и малки. Единствено ако много бавно се преминава през дупката не се усеща нищо.
 9. Проблем с предница

  Проверени са и не е това. Възможно ли е да е рейката?
 10. Проблем с предница

  Колеги, имам странен проблем. Смених биалетки и тампони на макферсоните, защото определено бяха за смяна. Останах много учуден, когато се качих на колата и коренна промяна във возенето и нямаше. Двама майстори ми казват, че всичко друго е здраво. Хлопането се усеща и на малки и на големи неравности. Дайте ми малко свежи идеи. Благодаря
 11. Предница Вектра Б

  Здравейте, колеги и Весела Коледа! Искам да вашето мнение относно един проблем с мойта кола. Смених биалетки, тампоните на носачи са здрави, но има едно много неприятно хлопане по врме на движение. Преди около 6 месеца смених и тампоните на макферсоните и не вярвам да е от тях. Какво друго евентуално да погледна?
 12. Опел вектра б 1.8 125 2001г

  Да отидеш на диагностика
 13. Chek engine

  Най-добре отиди на диагностика така можем само да гадаем ;)
 14. чип или без чип вектра ц 2.0 дти 16в

  Смисъл има,но зависи какво очакваш да постигнеш с тоя чип-икономия или повече мощност. Плюсовете са в предишното ми изречение,минус може да имаш от некачествен чип и/или некачествена настройка на автомобила.
 15. Повдигачи,цъкане

  Мотора не е отварян така че 100% немога да кажа,имах проблем с дебитомера и тогажа майстора ми каза че са повдигачи и че всяка 2-ра кола била така и ми стана интересно,а отностно буталата незнам как стой въпроса
×