Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mistarmi

Потребители
 • Мнения

  56
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mistarmi

 • Ранг
  избила ръжда

Previous Fields

 • Автомобил
  Astra h z18xe lpi
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  mistarmi81
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Бургас
 1. Астра Х 105 Коня.1,6 бензин с газова

  Най-верятно проблем с бензиновите дюзи,което е често срещано при каране на газ. Пробвай с добавка и по-често каране на бензин.
 2. втора ламбда сонда след катализатора

  Ако имаш катализатор можеш да се занимаваш с втората сонда. Ако в сегашното положение нямаш проблеми не пипай нищо . П.п. Разхода на колата промени ли се?
 3. Astra H скоростна кутия

  Карам същия двигател и кутията е ф17 по спомен с диф. 3.94. Това означава при 100 -3000об, при 120 -3500 и т. н. Инженерите от опел са преценили ,че на кола със 170нм. въртящ момент не се полага м32.
 4. Проблем с Astra H 1.4 бензин

  Щом проблема го има и на двете горива и си сменил свещите с хубави предполагам остава да си провериш бобината. А това че ти гасне и трудно пали може да е от помпа,регулатор ,дюзи.
 5. IDS/IDS+

  Здравейте и Честита Коледа! Ще си позволя да използвам темата за да изложа и моя проблем. Карам бензинова хашка със идс плюс и всичко работи засега с изключение на оранжевата подсветка на бутона , когато бутона е включен. Възможно ли е да е изгоряла лампичката в бутона или да търся проблема другаде? Някой разглобявал ли е такива бутони , да ме насочи как да го проверя?
 6. Газова уредба-Зафира Б 2.2

  Ако двигателя е 2.2 директ 155 коня цифрата за газово е повече защото двигателя е с директно впръскване.
 7. Напълно нормално е това положение,все пак и бензиновите тръби ти вървят също под пода на колата.
 8. Колегата дочака отговор след цели две години
 9. Основно помпата дава дефект при тези газови системи,причината е мръсната газ,която се продава в България. Не знам защо е монтирана течна фаза на този прост двигател ,но дори и да я оправиш тепърва ще имаш проблеми с нея.
 10. Автоматична скоростна кутия

  Приятел ,ти си поредния опарен собственик на кола с тази кутия. Последно едно момиче във фейса се жалваше ,че колата й седи месец в офиц. сервиз без да могат да разберат какво й има. Ако искаш да си спестиш нерви и пари разкарвай колата.
 11. Едва ли опел ще поемат гаранционно ремонт на кола извън гаранция ,особено в България. Търси си бутилки втора употреба ,че нови едва лу ще си купиш
 12. Тези въпроси трябва да ги зададеш на опел. Сменят се бутилките задължително ,ако искаш сигурност.
 13. За парното на Опел Вектра Б

  По -скоро не си обезвъздушил системата както трябва.
 14. Опел корса ц 1.3 цдти

  Направо незнам аз ли не съм нещо в час или хората изпростяха тотално. Недоумявам как може да се зададе такъв малоумен въпрос?!! След като имаш теч от някакъв възел по двигателя първото нещо е да устаноиш откъде е този теч.Ако не можеш отиваш и плащаш на някой ,който може.След като се установи теча , независимо от кой се преценя възможно ли е ремонт на място или се сваля цялата помпа за да се отремонтира.Така споделен проблема разбирам ,че вече веднъж е сменяно някакво уплътнение по тази помпа ,ефекта явно е бил временен ,затова най-добрия според мен вариянт е сваляне на цялата помпа ,замяна на всички уплътнения и забравяне за този проблем.
 15. Z19DTH - обслужване

  Според мен проблема с водната помпа не е дали ще протече и да се дадат същите пари като за смяна на ангренажен ремък.Проблемът е да не протече и да засегне лагера и той да затегне,тогава става интересното...
×