Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mario_ju

Потребители
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mario_ju

 • Рожден ден 15.12.1970

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F caravan

Contact Methods

 • AIM
  mario_ju

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Бургас
 1. Бензиновата помпа. А може да е и релето на помпата
 2. Избор на акумулатор

  Опелчето си дойде с италиански акумулатор Fiamm +. Маркиран е месец 11, година 2006. Седем години без проблем до преди два дни- умря от веднъж.
 3. Проблеми с централното заключване

  При мен шофьорската врата заключва всички,но не иска да ги отключи(става дума с ключа-нямам аларма).Установих,че като размърдам кабелите които излизат/влизат във вратата,всички се отключват.Явно има лоша връзка или прекъснат кабел в предната лява врата.Може и при теб да е така.
 4. Относно капачката за антифриза

  Здравейте!При мен също е на лице постоянно налягане,явно и моята капачка е за смяна.А какви са опасностите при каране с нередовна капачка?
 5. От около една седмица при логване във форума Avast antivirus ми сигнализира за вирусна атака.Случвало ли се е и на друг?Или моя Аваст се е побъркал?
 6. Kопче за парно

  А ако си дръпнеш копчето за фаровете ти светва плафона,в случай че не си открил.Аз доста се измъчих като си взех Астрата.
 7. Проблем

  През декември си купих и регистрирах кола от автокъща и от там ми приготвиха цяло тесте с нужните документи за кола нов внос.Някои бяха на италиански и даже не знам какво представляваха.Нямах проблем в КАТ.Напиши в Google ,,регистрация на автомобил,, и ще имаш информация да си я четеш цяла нощ! Успех!
 8. Вчера на моргата във Ветрен (край Бургас ) ми предложиха що годе запазена на цена от :icon_rolleyes: 80 бг лева ! Не им ги дадох...
 9. Благодаря за изчерпателното указание! И аз си мисля за една такава процедура,че си купих Астра без щора и изглежда кофти.Съмнявам се ,че по моргите ще намеря нещо читаво,затова най-вероятно ще последвам твоя пример.Още веднъж-благодаря!
×