Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

vectra18GLS

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vectra18GLS

 • Рожден ден 19.05.1980

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel VECTRA 1.8S-E18NVR 07/89
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Велико Търново
 • Интереси
  Автомобили двигатели, Компютри,<br />Направи си сам.<br />
 1. Спирачна помпа и клапани към нея

  Мерси за отговора прочетох тяхния проблем но при астра спирачната помпа е по просто направена, утре ще снимам моята да добиете по голяма представа.
 2. Здравейте колеги Честита Нова Година здраве и късмет през 2012. по-евтин бензин и по-малко менте авто части. Имам проблем със спирачките на ВектраА 1.8 S когато натисна леко педала първо задържат задните колела,няма ABS много е неприятно особенно когато има сняг или лед. Не съм сигурен дали е проблема във помпата или клапаните който са след нея или спирачната течност. Педала ми малко по корав от обичайното, намислил съм да сменя спирачната течност но не съм сигурен какъв ще е ефекта. Моля ако някой има подобен проблем и е намерил разрешение да сподели или дайте съвет от къде да започна с ремонта.
 3. Ето как : претапициране на тавана

  Колега, плюшът закупих от магазин Автотекстил във Варна. Телефон: 0899/814262 . Магазинът се намира много близо до клиниката на проф. Темелков. Улицата се казва Велико Христов. От същото място взех и лепилото CarmyFix. Имаше 3 вида плюш: черен, един много светъл и този, който виждате в темата. Цената беше 12 лева на м2. в сичко ми излезе 25лв. плата е широк 1.50м.
 4. Ето как : претапициране на тавана

  Благодаря за съвета за кожата и аз така си мислех, че ако се залепи кожата и всичките неравности ще изпукнат. Вчера успях да извадя тавана както казва колегата през предната седалка смъкнах облегалките прегъва се малко и готово. Ето как изглежда: както се вижда плата се е свил от всякъде оспях да го отделя от тавана и донапрена остана към самия плат Здравейте ето продължението по претапициране на тавана, закупих плат от Варна магазин аутотекстил и лепило см-43 както ме посъветваха от магазина един литър. разполагате платa върху вече изчистения и таван разпределя се равномерно от всякъде като оставих по 5 см. от старни за да се обърне след залепването за по голяма здравина. самото залепване го направих по следния начин: навих плата на руло във единия край на тавана намазах със лепило една равна част от плата и съштата час от тавана изчаква се около 10 мин след като лепилото престане да лепне като го пипате със ръка. залепвате двете страни една към друга като се внимава да не се набръчква плата за равномерното залепване използвах малка хавлиена кърпа претиска се равномерно и нестава на пръсти тавана. след като сте залепили първата част от тавана продължавате да нанасяте лепило по същия начин първо на плата след това по самата кора за да е по лесно измервам с ролетка около 15см от плата отбелязма го с маркер както се вижда на снимката по горе на това поле нанасям лепилото по същия начин се отбелязва и на кората така става поетапно нанасяне и няма опсност да пропуснете да намажете някой от частите с лепило. и след като сте залепили целия плат върху кората изчаквате да дръпне цялосно лепилото около 30 мин обръщтате кората и се изрязва излишното парче плат като оставяме около 3 до 4см. за да го залепим обратно към кората. и ето вече готовата кора за тавана, надявам се да съм полезен на тези от вас който са решили да си ремонтират автомобила точно както мен. Не искам да се хваля но като за първи път се получи доста добре поне аз смятъм така Успех.
 5. Ето как : претапициране на тавана

  Благодаря за съвета за кожата и аз така си мислех, че ако се залепи кожата и всичките неравности ще изпукнат. Вчера успях да извадя тавана както казва колегата през предната седалка смъкнах облегалките прегъва се малко и готово. Ето как изглежда: както се вижда плата се е свил от всякъде оспях да го отделя от тавана и донапрена остана към самия плат
 6. Ето как : претапициране на тавана

  мерси за съвета намерих кожа вероятно изкуствена ако я залепя вместо този плат който е като оригиналния възможно е да се получи добре. а някаква идея да ли лесно излиза тавана през вратите.
 7. здравейте нов съм във форума за това не ми се сърдете ако напиша некоя глупост та по темата тавана на вектрата провисна и се яудя какво да го правя някой правил ли е не6то такова до сега дайте съвет.
×