Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

turbo_88

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно turbo_88

Previous Fields

 • Автомобил
  opel calibra c20xe
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. смяна на двигател

  сменяш само от мотора до компа но има едни буксички до компа ако несъвпаднат се режат и по цветове вържеш иначе няма да работят уредите на таблото и няма да тръгне бензшновата помпато.
 2. c30xe взимо заменяеми части с 2,5

  някой да знае нещо по въпроса?
 3. х30хе

  здравейте, имам проблем с имобилайзера ,монтирахме х30хе на калибра 2000 кубика 8клапана 115 коня но само препалва.извадихме едната свещ и забелязах че има само няколко секунди искра, казват че това е имобилайзер интересува ме някой дали може да го махне.В аутодатата пише че се подавало + на 27 крак на компа но пак същото. нямам тая част на имобилайзера край флошката. моля помогнете какжо да направя.
 4. Здравейте купих си х30хе но нямам схема за инсталацията и малко обяснения за монтирането в коша. 1.трябвало да сменя картера но от какво да сложа? 2.нямам динамо от какво ще стане? 3.маркучите и тръбите за водата как? 4.масленият радиатор от с20хе къде да го свържа и как да изолирам масленият радиатор между главите? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
 5. 3.0 V6(x30xe) в коша на Вектра Б 1.8 (x18xe)

  Може ли да попитам какъв картер трябва да сложа на калибрата си че да е с 3.0 в6.Купих си един такъв мотор но искам малко информация и за инсталацията схема ако имате.
×