Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

ddinev

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ddinev

 • Рожден ден 19.03.1984

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F C18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  dkdinev
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. КАК ДА СЕ УНИЖИШ ЗА 50ЛВ

  Няма безопасно място.. особено при това че караш със 130..
 2. Прокарване на екстри на Астра Ф

  те ще работят ама погрева им няма да работи
 3. получи се уж ) не съм проверил датчиците дали бачкат
 4. само че излезе нов `двайсе ) пина за MID-a не е на 32-и пин ами.. е на 42 :D хубавото е че кабелчето е уникално по цвят и не може да се сбърка.. друго черно/кафяво няма
 5. Днес реших да слагам МИД-а. Обаче отварям буксата от ЕКУ-то и какво да видя.. няма 14-и пин за дисплея а според указанията за C18XEL се използва пин 14 . Сега разгледах схемата по подробно за Астра Ф/Бертоне и гледам че мид-а е на 32-и пин. Същия черно кафяв кабел.
 6. Здравей колега, по принцип аз нямам инсталация за ел. стъкла в задните врати по ред причини и се налага да прекарвам изцяло наново инсталацията (само за задните врати). Не знам каква точно е разликата в схемите на кабриото и останалите астри, но в момента съм сглобил инсталацията на едната ми задна врата(аналогично на инсталацията на предните врати), прекарана е и машинката (от Вектра Б) е монтирана и всичко работи с копчетата за управление от кабриото. Разглобил съм всяко копче за да ги освежа и почистя контактните пъпки и разликата, която аз намирам между панела от кабриото и панела от нормална астра е това че на кабриото кабелите към панела трябва да се свържат с кабелни обувки, но това е най малкия проблем. А за това което казваш че панела на кабриото използва силовата верига да контролира машинките.. не съм съгласен с това. На самата машинка се подава постоянен + и постоянна маса (1.5 мм2 или 2.5 мм2) с които тя работи. Има едно кабелче за комфорт модул и още две което дават сигнал за нагоре и надолу. Тези две кабелчета са по 0.75 мм2 и служат САМО за сигнал към машинката накъде тя да се движи (нагоре или надолу). По нататък мога да покажа снимки как се преправя кората така, че не си личи въобще че е имало дръжка за механична машинка.. но сега нямам фотоапарат да снимам.
 7. Здравейте, решил съм от известно време да си правя колата с пълен ел. пакет набавих си ел. огледала от астра кабрио, управление за тях от вектра Б и управлението на 4-те ел. стъкла също от астра кабрио. Въпроса ми е дали машинките от задните ел. стъкла на астрата кабрио ще станат на обикновена врата на астра комби. Някой занимавал ли се е с такова нещо ?
×