Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

TRAQN

Потребители
 • Мнения

  371
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно TRAQN

 • Ранг
  китван и боядисан
 • Рожден ден 19.04.1984

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X20DTH(1 магарешка сила)
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  titolino_dg
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Варна-Шумен
 1. Отзвук от срещите vol 2...

  Браво,браво Скоро няма ли да скалъпим някоя обща среща Варна Бургас?
 2. Среща на 03.03.2013

  ОК Съгласен с предложението за горното ниво
 3. Среща на 03.03.2013

  Здравейте колеги и честит ни празник на всички българи. Искате ли когато времето на вън позволява да сме на паркинга на бриголаж,много които идват на подземния паркинг знаят при какви условия минава неделната среща(тъмно,ама напълно тъмнина,студ,течение).Единственото,което може да ни спре да сме на бриголажа е ако вали. Аз съм ЗА днес срещата да мине на паркинга на бриголаж. :2bg:
 4. Vectra B проблем с паленето

  Когато знаеш къде да отидеш и кой да ти помогне цените не са такива. А за проблема на колегата исках да му покажа някой неща с които започне преди да се "реже от дълбоко".Нямах намерения да му бая или правя магии на колата.Аз моя проблем не съм си го решил със съвети или добавки. :19a:
 5. Vectra B проблем с паленето

  Да вземеш да дойдеш в неделя на срещата да ти обясня и покажа някой неща с които ще си облекчиш проблема.
 6. Неделна зимна среща Варна

  И аз мисля,че няма да можем да намерим място като сегашното но трябва да опитаме.А днес в мола наистина нямаше места и до коледа и нова година ще бъде така.
 7. Неделна зимна среща Варна

  То има празни нива,ама там няма да ни изтърпят най вероятно.Един път ще минем после ще ни научат,ще видят петната от семки,някой ще форсира 2,3 пъти колата и ще ни изгонят.И после???
 8. Неделна зимна среща Варна

  Колеги миналата седмица се подхвърляше това да сменим мястото на зимни срещи по ред много причини като това,че са спрели тока заради толкова много идиоти които започнаха да идват там.Не знам дали изобщо са от някой форум щото изглеждат на сбирщина олигофрени събрали се да гледат как една кирлива лада се върти в кръг и ги забавлява,а нас това ни дразни(до колкото разбрах от мненията на повечето колеги от форума).Чаках някой да пусне тази седмица някаква тема за да обмислим варианти,защото положението не е добре.Доста хора поне през зимния период ще спрат да идват и ще предпочетат срещата да минава в някое кафе и идеята за опел среща се проваля. Дайте да обсъдим друго място за зимни срещи,защото Пикадили Практикер явно вече не е нашето място. Аз нямам намерение като отида там да се чудя първо къде да забия колата между колоните,че някой идиот да не връхлети върху нея,после се чудим къде ние да се скатаем че става адско течение.
 9. O, Боже....

  Абе хора това е колата на батман.Той през деня карал такси. По голям ужас не съм виждал от тая кола.
 10. Познавам много добре продавача и гарантирам за неговата коректност.
 11. ААА може би разтоянието от Аспарухово до буните е по-малко,ама по вода???
 12. Не не съм прегледал.Не съм забелязал необичайни неща в купето.
 13. Днес температурата стигна до червената зона.След като спрях и вдигнах капака в казанчето с антифриза нямаше никой.Няма течове или поне не ги виждам.Какво се случва??
 14. Отзвук от срещите vol 2...

  Ами да ти кажа,че от такива странични опели можехме да спретнем една опел среща.Само трябваше да ги помоля да спрат до мен.
 15. Отзвук от срещите vol 2...

  Ако трябва да бъда честен-изгубена кауза.Най-лошото Желязко сега е че вие ще трябва да идвате във Варна на опел срещите и без това с Драго карате икономични коли
×