Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MitrakiS

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно MitrakiS

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Централно заключване Помощ !!!

  също така къде се намира машинкатаза това ценрално
 2. Централно заключване Помощ !!!

  Здравейте колеги! Имам проблем с централното на Опел Астра Ф 1.6 16V :help: Проблема е следния. По-рано колата не ми създаваше проблеми никакви!!! След това запозна като тръгнех да я откючвам въбоще като мушнеш ключа не можеше да се мръдне, но след време се оправи! Постепенно централното се развали като вратите трябваше да ги отварям една по една а багажника не искаше да се отвори... купих си спрей за вратите пръснах го тръгна веднага. След време пак се развали сложих от спрея и не иска да тръгне.. вратите си се отварят една по една но сега не мога да затворя багажника .. моля помогневте ми да мога да си затворя багажника :help:
 3. Проблеми с централното заключване

  кое е това двойно заключване? бихте ли обяснили че не го разбирам.. да не е като натиснеш палчетата за заключване на колата? баща ми разправя че е натиснал палчетата и се е затворили всички други врати.. прави го за първи път, но му е навик защото заключва така служебната кола, а иначе като тръгнеш да дърпаш палчетата не мърдат...(в смисъл не могат да се вдигнат)
 4. Здравейте. Имам проблем с централното на колата. Колата е Опел Астра Ф комби. Проблема е следния... като тръгна да отключвам колата ми се отваря врата само от страна на шофьора другите не мърдат.. ръчно не могат да се отключат.. с една дума блокирала е от секъде . Някои може ли да ми каже къде може да е проблема ? Извинявам се ако има такава тема.
×