Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

kalkki

Потребители
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kalkki

Previous Fields

 • Автомобил
  opel astra f x16xel 150ps
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Важен въпрос за Opel Corsa

  Колега защо говориш глупости от прочетеното разбрах че не разбираш нищо от сил. тунинг. точно тун. мотор върви от 1500 до 7000 а не от 5000 както казваш.На х16хе могат да се дигнат повече коне с по малко пари от С20ХЕ.Да ти дам едно сравнение имам пр. с корса С16хе беше на равно с вектра С20НЕ сложи ген. на Ф.50 и рег на бензина на 3.5бара и вектрата е 2 тира зад него на 400м ген му изл 200лв.сссСега мисли да порт. и шл. глав. и едно чипче и да бие и ХЕ в калибра.Мин нед. се е проб. с браво 2.0 20в. 147кс. и направо го е :firegun: с 3 коли. Имам доста тунинг програми за малките ХЕта и мисля че за 1000лв ще изкараш доста солиден вървеж. Колега не си мисли че тун. кола не става за евридейка, аз имам една мн. яка астра х16хе(1.8) която вече 30 000км. е нав. след реформите и разх. е същия дори в няк. случаи и по малък. Така че не си мисли че малк ХЕта отстъпват с ного на големите,с малко само.Ако колегата е реш да тун. колата не го разкандардисвай ще е ного по доволен от колкото да присажда някое изпърдяло 20ХЕ и още пари за ревизиране и направо незнам ще му се доплаче!
 2. Важен въпрос за Opel Corsa

  За по сериозен тунинг може да направиш присадка на кол. вал и бутала от 1.6 порт или глава от 1.6( по големи см. отвори имат ) смукател от 1.6 може и поуар бокс, по голяма генерация на ф. 50 и накрая един чип на това което си направил. За цена е много относително зависи каква мощност искаш и на каква цена се намерят частите тъйкато ще са втора ръка.
 3. Тунинг на X16sz ..

  Абре шматка сичките биели на тези двигатели са еднакви
 4. силов тунинг на X16szr

  Колега до 2000куб. няма да можеш да го разпилиш но до 1.8 с бутала и кол. вал от х18хе1 може дросел от с18nz хубав порт на главата и смукатела генерация и разпр. вал от корса А 1.6 8v и накрая един хубав чип, незнам колко ще излезе всичко това но едни 100 и кусур коня ще имаш а дали си заслужява сичко това незнам .
 5. corsa gsi vs astra gsi

  Колеги защо спорите за глупости много ясно че астрата ще падне а до колкото знам корсата е с друг спукател! Емо от София с неговата корса х16хе направо им къса шортите на 20хетата а на нетата направо автовози....вози аз също имам астра ф 1.6 16в с преработка на 1.8 и направо си правя майтапи с нетата
 6. Здравейте почитатели на бързите опели. Интересува ме има ли вариант на спортен смукателен колектор от типа Лексмал на C20XE И ако има такива тръби къде могат да се намерят и до колко конски сили вдигат?
 7. Здравей колега пише ти тунинг майстора на Опел от Сандански . В заводско изпълнение тези двигатели са големи гомнарки (масларки), но с "малко" тунинг палят гуми. Ако не свети лампата за инжекциона може да е запушен някой от вакуумите. Двигателят има стъпково моторче като на моноинжекцията. Намира се под дроселовата клапа. Има вероятност проблема ти да е и от топлинния датчик.
 8. Здравей пише ти тунинг майстора на опел от Сандански . Мисля, че проблема ти е или в запушени гърнета (катализатор) или запушен разпръсквач(ббензинова дюза).
×