Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Pinto

Потребители
 • Мнения

  159
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Pinto

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra C14NZ
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  pinto_mm
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Казанлък

Последни посетители

292 профилни разглеждания
 1. Бобина за Астра

  Здравейте. Скапа ми се бобината на Астрата - 1.4i (C14NZ), а има още хляб в нея. В момента карам с бобина взета от авто морга, ни имам притеснения колко ще изкара. Преди да я монтирам направих замервания и всичко е точно по Аутодата. Чудя се дали да не си купя чисто нова от магазина, но има много голямо предлагане и не мога да реша. Моля някой, ако е купувал нова бубина да ми препоръча фирма на която може да се вярва. Разликата в цените е огромна - от 35 до 100 лева. Ясно е, че няма да взема от най-скъпите, но поне да е нещо от златната среда.
 2. Тапицерия за кола

  Скъса ми се тапицерията на шофьорската седалка, а другите са в отлично състояние тъй като основно съм сам в колата. Дайте съвет дали да нося седалката за пре тапициране или да си купя калъфи за цялата кола. Гледам не са скъпи, даже предлагат и с дунапренова подплата. Имам и още един въпрос. Ако пре тапицирам трябва да нося седалките при тапицера. Тъй като колата ми трябва всеки ден дали мога да занеса шофьорската, а на нейно място за един ден да сложа пасажерската. На другия ден обратно. В смисъл еднакво ли е захващането.
 3. Нуждая се от информация. Какъв е цвета на кабелите за тон колоните в предна дясна врата (шофьорска) на Опел Астра Ф 1992 година.
 4. Лагер главина

  Моля препоръчайте ми марка за задна лагер главина на Опел Астра Ф.
 5. Съвместимост на ECU

  Може ли някъде да се провери дали са съвместими ECU за Астра Ф с двигател C14NZ произведена през месец Март 1992 година. Успях да намеря, че през този период са монтирани два вида - Astra - 1.4 litre (C14NZ) 90 - 92 Delco Multec ASHA и Astra - 1.4 litre (C14NZ) 92 - 93 Delco Multec AZHM. Дали могат да се заменят едно с друго.
 6. Сигурно са ви хубави и качествени нещата, но защо не опишете всеки продукт на български за какво служи. Все пак продавате и в България.
 7. Ограничител предна врата

  Интересува ме има ли съвместимост в ограничителите на вратите на Опел Астра Ф 1991-1994 с такива от друг модел Опел. Търся си за предна дясна врата, но да е в добро състояние. Намерих по моргите за Астра, но са много износени и няма да си вършат работата.
 8. Взех гумите. Оказа се, че малките размери се произвеждат в Румъния, ако това има някакво значение. Още не съм ги монтирам, може би към 01.03 ще ги сложа. Прави ми впечатление, че страничния борд е доста мек и предполагам, че ще возят добре. Шарката е малко едра, предполагам, че перфектна на дъжд (според името). Дано само тази едра шарка не ги прави много шумни. Размера ми е 175/70/13 и ми излязоха по 65 лв/брой с ДОТ от миналата година.
 9. Напълно си прав, но сега ползвам голяма отстъпка и даже ще мина и без ДДС и при това безпаричие ще ми се отрази доста добре. Мисля, че разлика в датата на производство от няколко месеца няма да е фатално. Доста хора карат с гуми втора употреба с разлика в ДОТ от няколко години. Може и да греша, не знам. Между другото всяка година слагам летните гуми в началото на март.
 10. Почти на 100% съм решил да взема UNIROYAL RAINEXPERT, дана да са налични другата седмица. Като резервен вариант остава KLEBER VIAXER. Моля, ако някой има преки наблюдения да сподели.
 11. Четох за тези означения, но скоро не съм купувал гуми и не съм ги виждал. Проблемът е, че гумите ще ми ги купува мой приятел от друг град и дефакто няма да ги видя на живо. За това пуснах питане да ме ориентирате каква марка да взема. От друга страна означенията са едно, а личните впечатление, макар и субективни са друго.
 12. Благодаря колеги за мненията. И аз съм се насочил към Марка: UNIROYAL, Модел: RAINEXPERT. Както се вижда от размера и от модела на колата ще се карат основно на къси разстояния и с нормална скорост. И един въпрос към колегата Jelqzkov. Какви са ти впечатленията - тихи или шумни са на дълъг път. По принцип много ме дразнят шумните гуми.
 13. След няколко седмици зимата ще свърши и темата за летните гуми става вече актуална. Ще си вземам летни гуми и за сега имам изгодно предложение за няколко марки гуми 175/70/13: Марка: UNIROYAL, Модел: RAINEXPERT Марка: KLEBER, Модел: VIAXER Марка: FIRST STOP, Модел: TOUR До сега не съм карал с гуми на нито една от изброените фирми. Моля ви за съвет какво да избера. Тъй като ще ползвам сериозно финансово облекчение за сега ме интересуват само изброените. Ако и трите не стават ще му мисля допълнително.
 14. Здравейте. От няколко години бях си решил проблема с изпотяването на стъклата на 100% чрез смяна на гуменото уплътнение и редовна подмяна на кабинния филтър. Обаче от два дни ми се появи проблем. Като започне да загрява колата започва да се поти предното стъкло. Най-напред от долу, после цялото и накрая всички стъкла. Имам съмнение проблема да е не е радиаторчето за парното. До сега не е пипано, даже не знам и къде се намира. Какво да проверя и какви тестове да направя преди да пристъпя към разглобяване. Не съм забелязал да намаля антифриза, или ако намаля е съвсем малко.
 15. При мен се оправи и отваря веднага темата. Благодаря за бързата реакция. Дано да е от снега.
×