Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

DALGONSKi

Потребители
 • Мнения

  285
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

DALGONSKi last won the day on Август 5 2018

DALGONSKi had the most liked content!

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно DALGONSKi

 • Ранг
  ръждясъл
 • Рожден ден 12.02.1985

Previous Fields

 • Автомобил
  OPEL ASTRA G X20DTL
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  НЕженен
 1. Скоростен лост - ремонт

  Тъй като ASTRA G е напълно идентична (поне в това отношение) с колата темата.. да ви попитам - възможно ли е да имам (понякога) проблеми със задна скорост, заради въпросната ябълка !? И айде някой да пусне конкретен линк към тоя ремонтен комплект, а не да се занимавам да пиша на всеки на интимно..
 2. Въздушни възглавници.

  Остава и "дърварският подход" - да откачиш някоя от буксите под седалката и по този начин да деактивираш всички възглавници (ще светне грешка). След това с ОП-КОМ си чистиш грешката и отново си в играта.. Но това не е най-смисленото решение, разбира се.
 3. -Да разровя малко жарта - това номера на ремонтен комплект за ЗАДЕН спирачен апарат ли е, или !? Че ми излизат едни препратки в руски сайтове, там пише за предна ос ..?
 4. Въпросче за Ксенонче

  Продават се въпросните захвати/преходници за ксенонова крушка за Н7-фар. Ако не успееш да намериш.. пиши на Л.С. да видя моите да ли стоят все-още.. преди време имах такива.
 5. Някой пробвал ли се е да смени само О-пръстените (имам набавен оригиналния комплект - пръстени + скоби), но без да сваля радиаторчето и без да разглобява всичко ?
 6. -Браво, доста умело си се справил. Искам само да те попитам - как успя да постигнеш различното (от основното) оцветяване на отметката във самите врътки на парното ?
 7. Проблем с дистанционното на Астра Г

  -Колега - ти сляп или глупав си, наистина ?
 8. Проблем с дистанционното на Астра Г

  -Дори да си е намерил същото дистанционно като неговото (щото има няколко вида) - без ОП-КОМ няма да тръгне, лично съм го опитал. Това с обучаването на ключа.. само ако сменяваш батерийки и т.н. Дори да не се налага 'добавяне' на ключа, без ОП-КОМ не може да го присламчи към неговия комп. Чип-а е отделен въпрос - пак ОП-КОМ + нов/празен чип + security code на колата.
 9. Хубава тема сте подхванали.. В тоя ред на мисли, можете ли да предложите поне няколко различни модела/вида обикновени халогенни лампи, различни от "жълтия" цвят и на сносни цени ? Щото някак си не ми се връзва, за комплект PHILIPS H7 (моят цокъл) да дам над 70лв. То за тия пари хората без скрупули ксенони си купуват и се радват на осветеност/визия.. но за жалост, не всички мислим така и не бодем ксенонови крушкин а рефлекторни фарове..
 10. ключ за зафира а

  Гледай модела на платката на дистанционното (вътре в ключа) да е като твоят. След това си намери празен чип (отново търсиш като твоят), и от там нататък всичко е ОР-СОМ..
 11. Kолко антифриз събира ?

  Благодаря, надявам се идната седмица да науча и код-а на мотора.. за всеки случай.
 12. Kолко антифриз събира ?

  Труден въпрос ли се оказа този !?
 13. Kолко антифриз събира ?

  Колега с VCTRA A, разбрах с ISUZU-мотор е (дизел), предполагам 1.7 (сори за оскъдната информация). Та колегата иска да разбере какво е общото количество на охладителната течност. Ако имате някаква информация - ще се радвам да науча!
 14. Напуснах синия форум

  -Никой не охарактеризирал този форум като "убежище за хора от друг форум"! Тук, както и във всеки друг форум (и изобщо всяко друго място) е точно по свое собствено желание и воля. И кое е нередното на това, някой да сподели своето мнение по въпрос, пряко или косвено свързан с организацията и посещаемостта на форумите ? Кое правило се нарушава, да обясниш ??? И кой е казал да организирате Welcome party-та на тези, които са предпочели ТОВА МЯСТО тук пред някое друго, като същевременно гласно споделят намеренията си !? А самият съм тук почти паралелно след регистрацията в другия форум, или поне веднага след като съм разбрал, че го има и жълтия. И какво от това, да не би да излезе сега, че това тук ми е било "резервния план", ако случайно нещо се обърка там, така ли да разбирам !? Но най-вече не мога да разбера каква беше тази остра реакция, какъв е проблема.. че колега решил да сподели впечатленията си от подобен форум, искрено надявайки се поне тук да няма такива филми като "отатък" ?
 15. термостат

  Ами в зависимост от пътя, в зависимост от стила ти на каран, в зависмост от трафика и редица други фактори - натоварването на мотора е различно, съответно и температурата на охлаждащата течност варира. Според мен се вкарваш в някакви излишни филми. По-скоро старият термостат ти е бил леко "бъгав", а тези новите сега са малко "по-живи" от стария.
×