Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

djface

Потребители
 • Мнения

  102
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно djface

 • Ранг
  леко очукан
 • Рожден ден 2.11.1984

Previous Fields

 • Автомобил
  Zafira A Z18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Добрич-Бургас

Последни посетители

233 профилни разглеждания
 1. Вихрови клапи

  Здравейте! При премахнати вихрови клапи какво трябва да се направи за да не дава грешка. При мен грешката е Р1109 и си мисля, че от това е проблема?
 2. може ли да се смени TRW1 с TRW2

  Някой да знае дали TRW1 може да се замени с TRW2? Че TRW1 много малко срещана и е цифра голяма.
 3. Командване на CD Pioneer от мулти волана

  За pioneer duh 1700 някой може ли да ми помогне да го свържа към мултиволана. Благодаря предварително
 4. работна температура на антифриза?

  Проблема при мен е че слабо парното. Не знам дали е о термостата или от друго. На място кото е колата парното си е според мен добре, обаче тръгна ли да карам примерно с 80-90 км и започва да духа хладко.
 5. Здравейте колеги. Интересуваме каква е при вас работната температура на антифриза. На какви градуси отваря и затваря термостата. При мен държи около 82-85 градуса. Интересуваме най-вече при бензиновите мотори. Моят двг е 1.8 125 к.с. има и газ. Проблем ли е ако се сложи термостат който да отваря 88-92 градуса.
 6. Здравейте! От скоро карам Зафира, и име нещо което ме тревожи. Някой ако е запознат нека сподели, та значи като пусна по инерция /изключа от скорост/ и при малко по-продължително натискане на спирачките ми светва лампата за Абс и другата до нея за пребуксуване и не изгасят докато не изгася двг-то и запаля отново. Някой да има отговор? Благодаря Ви!
 7. клапан на парно

  Благодаря ти много за информацията!
 8. клапан на парно

  А къде се намира моторчето на кранчето? И ако е без кранче лятото ще има ли проблем с охлаждането на климатика? В смисъл че радиаторчето на парното ще е постояннно топло?
 9. клапан на парно

  Да и аз си мисля за кранчето на парното защото пък въобще да няма топло малко е вероятно, та това кранче има ли вариант да се прекъсне да остане в отворено положение? И как може да стане това с "бинокъла"?
 10. клапан на парно

  Клапата за топло и студено системата е BEHR. И още един въпрос ако не работи въпросния клапан маркучите на радиаторчето какви трябва да са в смисъл топли, студени или топъл и студен?
 11. клапан на парно

  Здравейте колеги. След доста търсене из форума така и не открих решение на моя проблем а именно може ли да се изолира клапата за парното? В смисъл да остане отворена по някакъв начин? Колата е Зафира z18xe Благодаря ви предварително.
 12. Откачи късата полуоска, махаш болтовете свързващи скоростната кутия и двигателя, откачи тампоните на скоростната кутия която се държи към купето, отделяш скоростната кутия от двигателя, махаш притескателя с феродовия диск. Сменяш каквото трябва да се смени, после само трябва да зацепиш феродовия с притескателя правилно за за влезе оста от към скоростната кутия. Ами долу горе това е, ако имаш въпроси питай!
 13. Здравейте! Сменям двигателя до сега беше X16XEL но сега искам да сложа X16XE та въпроса ми е трябва ли да сменя и екуто или няма да има проблем! Благодаря!
 14. Къде сте Добриич?

  И аз съм с вас за събота, тогава почивам и мога да дойда. Кажете точно в колко и къде!
 15. за астра

  Колега да имаш пластмасата на шофьорската врата? Също така ако имаш и амортисьорите от багажника? Благодаря!!!
×