Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

General Lee

Потребители
 • Мнения

  49
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно General Lee

 • Ранг
  кара гумите да се вьртят надолу
 • Рожден ден 28.05.1990

Previous Fields

 • Автомобил
  Vectra b
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  svetlio46
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. Колеги взех си буустметьр за дизеларката но си нямам идея как да го вьржа.Някакви идеи ако може сьс снимка кьде точно да поставя троиника.
 2. Двигателчето Умряяя

  Колеги днес двигателя завинаги си умря.Смятам да поставям 2.2 dti.Какви други мотори могат да се поставят в този кош.Желязков имам вьпрос кьм теб.2.2 без чип повече ли дьрпа от 2.0 с чип
 3. Смяна на задни тампончета

  Колеги както винаги склерозата ме хвана и като сменях биалетки маншони ала бала забравих отзад да сменя задните тампони.Кажете каква е цената на тях и г/д колко взимат за труд,най-добре и място кьдето го правят качествено.
 4. Мид вектра б пин 25 кьде да го закача

  Колата е вектра б 2.0 дизеляк.
 5. Имам вьпрос този Пин 25 гориво сигнал (Brown / Black) кьде да го закача. - Свържете се с инжектор сигнал екю. (Brown / Black).
 6. Как стои вьпроса с маслото в скоростната кутия.Колко често се сменя,колко литра ще ми трябват мисля че мина 1.5година от последната смяна.
 7. Стила ми на каране е малко тип пенсионер в София повече от 90 не вдигам на магистралата 120-130.Смятам да избера синтетично масьлце.
 8. Колеги бихте ли ми препорьчали масло за вектрата карам в момента на 10w40,добре ли е да мина на 5w40.Какьв препарат да взема за почиставане на двигателя при смяната на масло.Смятам да махна средното гьрне и да сложа права трьба ще има ли промяна в звука.Последният вьпрос ми е какьв препарат да си взема които да поставя в горивото за почистване на дюзите.
 9. какво става със срещите

  казваме дата час г/д и място и сме готови.
 10. какво става със срещите

  Ами да определим дата това е .
 11. Проблем с мид вектра б

  Днес успях да направя да ми изписва с колко се движа малко бавно се изравнява с скоростомера но работи
 12. Проблем с мид вектра б

  Колеги бьрз вьпрос имам кьм вас.Знаете какво стана с колата и реших да сменя малкия с голям дисплеи сега да попитам от кьде да взема сигнал за моментната скорост да я показва дисплея става дума кои кабел за кьде е.И ако може за оборотите пак да ми помогнете да ги изписва на дисплеичето.
 13. Колеги да знаете работеща морга в София или областа че ми се налага пьтуване и ми трябват доста части.
 14. Аз чужди джанки не пипам e зависи колко руси са но шегата на страна ами до сега никога не сьм завеждал щета да видиме какво ще им доиде на лев-човците.
 15. Лев Инс минах на оглед всичко от интериора записаха за изпалщане дори копетата километража всичко дори и корите на вратите,прага беше лечо чукнат писаха го ремонт и боя бронята смяна 14 неща общо са записали да видиме какво ще стане.
×