Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

vanko22

Потребители
 • Мнения

  40
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vanko22

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 1.12.1986

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X18XE, Astra F C14NZ

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  гр.Елена
 1. Климатик

  Ако нещо конкретно те интересува - питай http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php?showtopic=1259
 2. Смяна на Скорости Автоматик - Ръчни..

  Преди 4 дена минах през всичко това. Махнах автоматика полуоските станаха, само че тампона, който даржи автомата е различен от ръчната. За да накараш да върти стартера се окъсява една букса. Инсталацията на автоматика минава през дупката, която трябва да прекараш лостовата система. Само издърпваш кабелите навътре и ги забиваш някъде където няма да ти пречат
 3. Климатик на Астра Ф

  Колега ако не си забелязал мойта е с сиво табо ане с черното!
 4. Климатик на Астра Ф

  По моргите има доста смяната е голяма играчка.(цена около 20лв за двете варвят комплект понеже са едно цяло) Какво муе на твоето.
 5. На един приятел така без да искаме отлепихме лентовия кабел напръскахмего с електо проводим спрей и му сложихме една подложка да претиска и работи вечи 2 месеца без проблеми.
 6. Климатик на Астра Ф

  Ако нещо спецялно те интерисува питай
 7. Аз слагах на моята. Има и тема и с каквото мога ще помогна само питай за конкретни неща и ще отговоря доколкото мога.
 8. Когато заключваш колата машинката получава маса на едно от крачетата. Когато караш машинката да работи нагоре-надолу тя получава ток на други 2 крачета. Моят съвет е да пробваш директно машинката. Пробата е доста елементарна.
 9. радиатор за климатик Астра G

  Зависи от мястото на което е пробит иначе се запояват но риска си остава голям но кои ти гарантира че утре няма да хвръкне някое камаче и да пробе новия
 10. По моргите че по ефтинко ще ти излези
 11. Климатик на Астра Ф

  А да знаеш на кои степени се включват перките?
 12. Климатик на Астра Ф

  Имам един въпрос за климатика: Като се включи климатика и двете ли перки трябва да тръгнат? :confused:
 13. Термостата несъм го пипал като гледам стрелката като стигне 85 някаде там ми отваря понеже гледах зимата като стигне и почава да пада малко надоло. Ама с стария дачика лятно време из задръстванията се седеше към стоте и като река да спира чакам да падне малко. Сега недостатакае че винтелатора работи по често.
 14. Зависи с къв дачик си моя оригиналния вклучваше на 100 сега съм с който вклучва на 90 (на дачика пише на колко вклучва и на колко изклучва)
 15. Предстои ми ремонт на двигателя C18NZ (Астра Ф) имам на разположение 18 SV (от Вектра). Мога ли да ползвам нещо от него? Като го гледам на външен вид е като моя, но все пак мен ме интересува коляновия вал.
×