Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

hristotr

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hristotr

Previous Fields

 • Автомобил
  kadet e
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. как се сваля централната конзола

  Колега ако е само за крушките , свали първо радиото. Като бръкнеш на вътре ще намериш фасунга за крушка. издърпва се назад и се сменя крушката. от долната страна се сваля монетницата. Това е една извита пластмаса с прорези коята се държи на щипки. Там също бъркаш в дупката и вадиш фасунгата с крушката.
 2. Колега здравей. А имаш ли идея дали обратния вариант е възможен,т.е. поставяне на табло от астра или вектра на кадет.
 3. Колега, като запалиш студена кола и я караш температурата заточва да се качва постепенно до 90 градуса. Това е температурата на малкия кръг. Ако продължаваш да караш температурата продължава да се качва до 103 градуса когато се отваря термостата и антифриза минава през радиатора. В този момент на таблото стрелката трябва да падне от 103 до около 90 градуса.По нататък зависи от околната температура и от режима на работа на двигателя може да се качи над 103 градуса и да се включи перката на радиатора.Нормално при дълго каране температурата трябва да е около 90 градуса и стрелката да стои постоянно на едно място.
 4. Не работи на бензин ?!?

  Здравей колега. Между бензиновата помпа и изходящия щуцер има едно малко маркуче, което с времето се разлага от бензина и става напукано и хлабаво и бензина от помпата се връща в резервоара. Ако не си го сменял го смени с ново, което да влиза плътно по диаметъра на щуцера и помпата. Сигурен съм, че там е проблема а не в помпата.
 5. за какво е тази лампичка

  Колега тази лампичка показва, че нещо не е наред с двигателя, но това наистина е така защото караш на газ. Може да си сложиш емулатор който да лъже компютъра или да си караш със светнала лампа.
 6. обороти празен ход

  Колега провери филтъра за картерните газове и маркуча който ги отвежда повторно към въздушния филтър. Моя двигател е С16НЗ и периодично ги почиствам. Филтъра се намира в капака на клапаните. На твоя мотор не знам къде е но можеш да се ориентираш. Поздрави
 7. Грешки в електронния блок, малко инфо ??

  Колега на кое викаш инжекцион, на дюзата ли.
×