Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

jenkarchee

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно jenkarchee

Previous Fields

 • Автомобил
  opel astra
 1. Покупка на кола - Дизел

  Здравейте колеги,бях забравил за тази тема и да спомена за колата която купих Та по стечение на обстоятелствата в "далечната" 2009 не си купих Опел Астра,ами взех БМВ Е46 320д (всъщност това беше и колата,която исках,но ме притесняваха последващите разходи по нея). Сега трябва да си купувам някаква друга по-малка кола и се колебая м/у Сеат Ибиза 1.4 75к.с. и Шкода Фелиция 1.3 54 к.с. И двете коли ще се карат на газ.Ако може си кажете мнението за тях като ме интересува разход,здравина на окачването. Извинявам се,че питам във вашия форум,тъй като не присъства нито една от марките,за които питам,но просто по случайност чичо гугъл ме доведе тук и прочетох темата с носталгия Та си викам дай да питам и без тва вече съм тук.Поздрави!
 2. Покупка на кола - Дизел

  Няма да вэимам нова, эащото ще ми трябват пари и эа дбраэование.Таэи година ще сьм студент ако ме приемат. По вьпроса диэел или бенэин мисля да вэема диэел, эащото е по икономична и ще мога да я карам повече.Нали энаете как са студентите с парите ;) А эа ремонта не се тревожа, эащото няма да я карам аэ на сервиэ.Сега остава само да реша от кьде да си вэема кола.Предлагат ми да ми вкарат от Германия, но не ме устройва искам аэ да си я иэбера.Може би ще вэема от Дупница,ако може ми дайте някакъв съвет.
 3. Покупка на кола - Дизел

  simbon4o Ами эа около 7 000, а эа екстрите трябва да има поне Бордови компютър,ABS,Ел. Стъкла,Ел. Огледала,Климатик.Общо вэето това са г/д екстрите.
 4. Покупка на кола - Дизел

  Не искам Астра Бертоне
 5. Покупка на кола - Дизел

  Здравейте мисля да си вэема Опел Астра 1.7DTI 75 к.с. 2000 или 2001 г. Някой ако энае эа колко пари мога да си вэема такава читава Астра нека да пише.Благодаря ви предварително. Ами эа около 7 000, а эа екстрите трябва да има поне Бордови компютър,ABS,Ел. Стъкла,Ел. Огледала,Климатик.Общо вэето това са г/д екстрите.
×