Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Марио-х12сз

Потребители
 • Мнения

  62
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Марио-х12сз

 • Ранг
  избила ръжда
 • Рожден ден 5.09.1989

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Corsa A GSI C16SE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  rokera-18
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  СОФИЯ
 • Интереси
  http://www.youtube.com/watch?v=8cZToOBjm4Y http://www.youtube.com/watch?v=D8BWFflYIjs<br />Ето това съм аз!!!!!
 1. 5-та обща среща 30-31-ви МАРТ

  Привет, ако несе засече с мото откриването ще съм на линия с корсето!!!
 2. Среаща на клуба

  Привет колеги аз попринцип си живея извън София и кадето и да определите среща аз ще дайда нека секи да каже няколко квартала дето саму удобни и да определим едно средно място, за което всички ще са доволни!Чакам още няколко мнения и да определим едно място и най вече ден!! Давайте и ден който ви е удобно Събота или Неделя!!!
 3. Колеги с удоволствие бих дошъл но километрите са много!!!! Едвали някой от София ще тръгне до там!!!! Моето мнение е такава сбирка да се прави в средата на България например Казанлък! Миналата 2010г бях там на среща на Москвич клуб България и беше много хубаво!! Имаше и поход до Шипка тъй като е близко!!! Аз съм на това мнение!!! Пишете. Километрите от София до Казанлък са 180, а от Бургас до Казанлък са 190 това е по приемливо иначе на нас от София до Бакаджика ние около 330км!
 4. какво става със срещите

  Незнам каква е причината да не пишете, неви интересува ли, разглеждате темата и никой не пише, пишете какво мислите за тва съм я написал да видим кой какво мисли, очаквам мнения
 5. какво става със срещите

  Привет колеги, много съм заинтересуван защо така внезапно срещите на клуба спряха, неразбирателство ли, неприятни хора, нека всеки изкаже мнение да разберем кои кокво мисли,всеки да предложи място за нашите сбирки,дасе видим даси поприказваме, не дасе надбягваме очаквам мнения и след време да определим място за среща :2bg: :flag_opel:
 6. какво масло 10 или15w40

  Привет колеги, аз моятя корсетка я карам с 10/ 40 на 260 000 е и няма никакъв проблем с мотора, вярно малко го харчи но е по добро от 15/40, по голяма температурна издръжливост има и зимно време по бързо се разбива и качва по двигателя, дане забравяме и че опела нямат легло за масло на разпределителния вал и докато се качи масло до там той търка на сухо 10/40 е мн по добро :3:
 7. Среща на клуба 09.05.2010г

  възможно е защо несе обади, ако някой има някоия мисъл за среща да пише
 8. Национално Тунинг & Car Audio Шоу - 29 и 30 май 2010г.

  ,,Аз съм там,, и тази неделя бях там на драг шоуто
 9. Среща на клуба 09.05.2010г

  Да несе уплашихте от времето аз и фанфаст сме там ще чакаме и др посетители
 10. Среща на клуба 09.05.2010г

  Ще направим ли една хубава среща тази неделя аз ще съм там към 19:30
 11. Предложение за клубна среща

  Не тази седмица но другата съм на линия ако пазиш още стикерите ги донеси и ме намери в скайпа даси пишем и за капака
 12. Предложение за клубна среща

  E аз бях там понеже от много време не бях идвал ама то никой не дойде е по другата седмица пак ще дойда тази е великден :flag_opel:
 13. Обръщане на джанти

  Колега тези джанти бяха някакви гнилочи за тва е писано че се работи само с прави и не гнили неги правя аз а един приятел просто съм му пуснал тема
 14. Обръщане на джанти

  30лв на джанта , това което правя е режа външната част и слагам шината , 40лв , режа двете части и измествам фланеца допълнително (за повече изнасяне на вън) от мен си е само шината и работя с прави джанти. Шина от 5 до 10см без промяна на цената. Джантите се обработват на струг перфектно центрирани!
 15. Среща ??

  Здравейте колеги аз преди няколко месеца идвах на срещите но си вкарах колата за ремонти и несъм идвал натам сега е за боя не е в приличен вид тази седмица и другата със сигурност немога да дойда но при първа възможност ще дойда с цивилен и h8r се познаваме и още някои хорица от клуба та скоро ще дойда :flag_opel: :2bg:
×