Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

gec_support

Потребители
 • Мнения

  41
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно gec_support

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 11.09.1983

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra A 2.0 16V C20XE; Opel Vectra A 1.6i
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  gec_support
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Варна
 1. Тази седмица мисля пак да намина, стига нещо да не ми провали плановете последния момент. Миналата неделя открихме вече зимната поста на Пикадили-Практикер.
 2. Днес май на Практикер ?

  Е аз минах първо през практикер-а и после се появих на по топло, където ви заварих. :) Другата седмица стига пак да ми остане време, отново ще се появя. хем да се вида с повечето, че доста месеци пропуснах. :)
 3. Днес май на Практикер ?

  ако ми остане време, може и аз да дойда.
 4. Ами нещо среща ?

  Аз може да намина.
 5. годишен календар за 2011

  И аз поздравявам момчетата, които се потрудиха върху този проект! Нека наистина да не се разочароваме, а да бъдем още по-амбицирани за усъществяненето на проекта за 2012год. А колкото до утешителните награди ще се радвам да ги видя. Поздрави на всички! Както и безаварийно каране.
 6. 23.01.2011

 7. годишен календар за 2011

  Колеги смятам че тук има много добри снимки от по-миналата година в тази тема: арт снимки Само не мога да кажа какво качество са повечето снимки, но като ги разглеждах забелязах, че имам много добри идеи.
 8. годишен календар за 2011

  Здравейте на всички! Доста ми отне да изчета мненията на всички, т. като не ми остава време да следя темата всеки ден. Та, аз нямам нищо против календара да е черно-бял, да е цветен, да е А3 формат, да е красив и съм сигурен че не съм единствен. Съгласен съм със Симо за качеството на снимките и за критерийте, които те трябва да покрият. Аз като повечето фенове съм пратил снимка на новата си придобивка от септември месец, но когато е снимаха не бе много чиста и със сигурност няма да попадна сред номинираните. Това не ме кара да се сърдя на Симо или на някой друг, а само на себе си, че не съм е измил, или че не съм и направил някоя по-атр снимка за четери месеца в моите ръце. Съгласен съм и с менията на Willy и предложенията на badmadafaka , които са много добри. Аз също имам едно предложение, и не мисля, че трябва да се опитваме да копираме календара на колегите от WV., също така и не казвам, че го правим. Щом имаме проблем с качестото на снимките за формат А3, на който да е само една кола, защо да не комбинираме на една страница да са няколко коли, да се съчетае идеята на badmadafaka по модели например или различни модели но по-възможност снимките на колите да съответстват на месеца, ако е възможно. И пак да се повторя по-кратко: На страница да има снимки на няколко коли със актуален мотив за месеца или сесона. Това предлжение го давам, защото гледам че много хора странят от черно-белите снимки за календара, а така когато са по малък формат снимките и АКО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ да се съчетаят. Ох поолях се затова оставям на действащите лица (Симо и екип) да решат ще има ли календар или да се надяваме поне за догодина, след като сме се поучили от грешките си, да бъдем МНОГО ПО-ДОБРИ. Успех! П.П. Аз също бих си взел календар заради усилията на колегите, и не само заради това.
 9. 16.01.2010

  И аз ще гледам да дойда. :2bg:
 10. Нова година и първа среща за нея

  За съжаление не можах да дойда. Ако има снимки качвайте, че да видя колко сте били поне.
 11. Нова година и първа среща за нея

  Ще видим какво можем да направим с подмиването.
 12. Нова година и първа среща за нея

  И аз съм там! И все пак за Много Години на всички форумци
 13. 26.12.2010 Варна

  И аз съм там, за да се видим като за последно преди Новата 2011 год. Трябва все пак да изпратим подобаващо старата 2010 год фновете. Предлагам, който има и добро апартче да го носи, за да си направи и някоя последна снимка за 2010г. Всички присъстващи трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са в добро настроение!!!
 14. Има, има, но той е вътре в колата си. За залост на тази снимка не може да се види добре. :) Показал си е главата Явор. :)
 15. Колективно поръчване на нови гуми

  Аз си намерих вече, благодаря все пак за предложението!
×