Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Racer_

Потребители
 • Мнения

  184
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Racer_

 • Ранг
  Don`t drive it... Race it!

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X20DTH

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • От
  Варна
 1. Стабилна ли е Vectra B ?

  Ми... не мога да се съглася. Карал съм я с 205/55/15 зимни и летни и 215/45/17 летни като всичките ми гуми съм ги купувал нови. Приятно широка гума. С 17-ките е малко по-стабилна, но пак ми бягаше задницата на моменти. Държа на здрава ходова част и винаги съм я поддържал в изправност. Факт е, че не я жалих и съм я карал по-агресивно от 95% от шофьорите, но това не оправдава нестабилността. Единствено не съм пробвал да я сложа на твърдо окачване, но реших да не си го причинявам. И аз както Желязков съм очарован за тръгване и спиране в зимни условия от Вектрата. За толкова години веднъж не се окопа някъде бръмтията му.
 2. Стабилна ли е Vectra B ?

  Тя темата малко се е превърнала на "Мойто си е най-хубаво, не давам да ми го плюете...". Абсолютен маниак съм на модела и се надявам някой ден да се докопам до I500, но това не ме кара да си затварям очите пред недомислената задница. И нова от завода да ми я дадат пак ще е нестабилна задницата. Друг въпрос е кой наистина я кара и кой се вози на Вектра Б... С 40 в града си е стабилна - спор няма.
 3. Стабилна ли е Vectra B ?

  Мен зимата ми е било най-приятно да я карам. Много добре й се носи задницата на сняг. И ръчната й е удобна за магарии, но пък аз съм си дивак. Падне ли сняг забравяше какво е движение направо.
 4. Стабилна ли е Vectra B ?

  Вектра Б си е конструктивна грешка в задното окачване колкото и да не искаш да го признаеш. Абсолютно нестабилна задница водеща до поднасяне в комбинация с недозавиването на предната ос води до невероятно изживяване при всеки един завой. Нито е до опит, нито до познаване на колата... Окачване и широки гуми помагат, но не решават проблема. Колкото и да ми е на сърце модела, не мога да го отрека. В момента, в който реша да я карам по-агресивно си проличават недостатъците. А аз кротко рядко я карах. Поне хубаво се носи на сняг. П.С: Дори в краткото си участие в BTCC сериите Воксхол-а е с променена конструкция на задния мост, което трябва да ти говори доста.
 5. 27.11.11г Варна

  То остана да бие и той да дава
 6. Зимни гуми (сезон 2010)

  Имаме няколко служебни с тия галоши (дебицата) и реално в снега не се окопаваха (миналата година) , но на дъдж (най-вече) и на сухо са за скьори или за хора с поглед в бъдещето.Всяко спиране си е преживяване... При дъжд е направо трагично!
 7. Е кажете да чуем ? Хубаво е да се знаят такива места.
 8. За мен най-доброто решение е 2 чифта джанти.Избиват се за 2-3 смени.
 9. Колеги имам питане за Бас в купето

  12-ка не се събира на кората.
 10. Ах как ме сърби да си сляза в колата и да тръгна и аз
 11. Новини за новата Astra J

  Ама какви часовници имаха волгите ехеее
 12. Какво слушам в колата?

  Слушам звука на двигателя във високите иии като съм на светофарите пускам радио Ултра Перник да чуят хората поздравите
 13. Тая неделя пак ли на буните

  Да ти се вижда задния номер не е екстра A и с тия прожектори някой може да си помисли, че си ръгнал задната.Аз по дефоут си карам с изгоряла лампа и сменям само ако се заядат
 14. F1 2010

  Аз със Sopcast гледам като нямам достъп до телевизор. p2p програми - click meee
 15. Като тръгнеш по Роза в ляво или дясно са тия Вальо и Найден?
×