Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

2kata

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно 2kata

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra j
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Тропане от предното окачване

  Оф и при мен се появи. Купих колата от Ст. загора. След 2 месеца каране по пловдивските павета започна предницата да потропва и моя механик също ми твърди, че вс е здраво по предното окачване, въпреки, че се качва да я кара и го чу и той...???
 2. Салон Astra J

  Здравейте колеги, Имам въпрос относно съвместимостта на салона на Астрата. Предлагат ми един чисто нов от един хечбек на една ударена (тотал щета), за много добри пари. Моята е комби обаче, дали са еднакви, някой знае ли?
 3. Проблем с DPF филтър

  Благодаря за съвета, ще се поразтърся в Пловдив кой може да я свърши тази работа.
 4. Проблем с DPF филтър

  Здравейте, Тази седмица смених масло и всички филтри, покарах колата около 300 км, за пет дена - едно отиване и връщане Пловдив, Хасково и всеки ден на работа и обратно. Филтъра пак влезе в режим на прочистване, изпънах я на 3к обр, в продължение на 20 км. Много бързо се самопочисти, след това компютъра на колата ми даде, че маслото е на 58%!!! Вдигнах щеката, маслото е бистро, като чисти ново. Това предполагам означава, че предишния собственик го е сменял редовно, на време за да не почернява, както нормално следва за дизеловите коли. Обслужването е правено в добър сервиз, с много добро масло, обслужването се случи буквално пред очите ми. Зареждам само avio и g-drive, до горе. Ако продължава така излиза, че трябва да давам по 200 лв за масло и филтри на всеки 2000/ 2500 км. Става нещо... ако някой има някакъв опит с подобен казус, моля пишете. Чета из сайтовете за тези DPF's, че причината за подобни проблеми е навъртането на мн градски километри - служебната ми кола е Рено Меган 2013 год 1.5 дизел, 110 к.с и подобни номера не ми прави, почиства се на 2000/ 3000 км. а я карам почти, само градско в София или Пловдив.
 5. Проблем с DPF филтър

  Здравейте, От скоро съм на Opel. С баща ми заедно сменихме марката след дълги надявам се качествени проверки, какво да вземем отговарящо на бюджета ни. По темата ако може и аз да задам въпрос? От 1 месец аз купих Astra j 2012, дизел 1.7, 125 к.с. Първия ми Opel и първия дизел. За този месец вече 2 пъти влиза в този режим на прочистване. А маслото след първия път ми падна от 70% на 30% а лед втория сигнализира вече, че е за смяна - преди да купя колата в Опел Ст загора ми казаха, че ще трябва да го сменя след около 5 000 км. Нормално ли е толкова често да влиза в този режим и понеже до колкото разбрах по време на почистването DPF-a ползва за циркулация масло от картера, сега някакво по-специфично за такива автомобили ли трябва да сложа? Благодаря предварително.
×