Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

хибридния

Потребители
 • Мнения

  95
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от хибридния

 1. Aux-In на CD70 Navi/DVD90 Navi + Снимки

  Мерси за файла. Аз намерих още няколко , но като ги запиша все ми дава ивалид цд. Като го запиша като какво цд го записвам, като data cd ли?
 2. Aux-In на CD70 Navi/DVD90 Navi + Снимки

  Може ли да ми кажеш как точно да запиша диска с ъпдейта и , може ли да качиш твоя като .ISO файл, за да го ползват и други. Поздрави.
 3. Проблем с климатика на Астра-та .

  Днес реших че искам да пусна климатика , понеже бе страшна жега в колата , вентилатора духа , но уви не е студено. Взе да ме дразни и още на пътя реших да проверя бушони като най лесно. Всичко бе здраво. Прибрах се , извадих тежката артилериа - диагностиката, мултицета. На диагностика , не отчита грешка . На тест в Electronic Climate Control , като го пусна тест A/C relay .. климатика тръгва и почва да работи и дъуха студено. от около 780-800kPa в режим на готовност, до 1600-700kPa в режим на работа налягане и си работи добре . Но това е само на тест. Проверих пак всички бушони с мултицета и всички са изправни. В менютата на диагностиката където е има подменю свързано с климатика всичко е Enable както трябва да си е . Отпред в моторния отсек , където е компресора , мерих буксата като се включи климатика дали идва ток дотам , но не идваше за да стартира. Но пък на теста стартира и ток има. Не знам къде му е проблема. Дайте идея . Фреон има, компресора работи ( тест) копчетата работят. Не знам къде да търся причината
 4. Здравейте. Реших да публикувам тема в която да се покажат евентуалните причини за които може плафона в багажника на Астра Х да не работи(свети). Първият етап е махането на щифта до ключалката на багажника от тук Следва махането на кората на вратата След това махане на буксата от ключалката От тук следва първия проблем, който според разговор с колеги от форума е често срещано явление за модела. На снимката се вижда че е окислила буксата и може да не дава контакт. На нея се намират 3пластини(+/-/палчето за плафона) . Трябва да го изчистите със шкурка и спрей за премахване на окис или контакт спрей и така дотук проблема е решен. За по сигурно сваляте и самата ключалка . Тя се държи на трите болта на багажника. Там по същия начин изчиствате . Другия проблем , който при мен се получи е не само окислението , ами едно от трите пинчета бе отчупен, за което не можах да си обясна как е станало? И какъв зор е видяло. Ето и пинчето къде е останало в буксата. Решението в случая е нова ключалка. При мен го направих по друг начин. Просто заглавих пинчето да стърчи по напред , та като щракна буксата да направи контакт със другата част останала в ключалката. Получи се , но докога никой не знае. То е ясно че ще се сменява ключалката , но по натам. засега свети. После по обратния ред , монтиране на ключалката, буксата , кората , пинчето и имате светещ плафон. Има и 3ти вариант , но за радост не стигнах до там. Може да има прекъснат кабел във снопа , там където е гофре между вратата и купето. Ако някой му се е случило , нека допълни .
 5. Опция Take me home? Дали е възможна?

  Колеги, искам ако може да направя така че като отключвам и заключвам колата да ми светят халогените или лупите на фаровете, определен интервал от време. На Фолксвагените съм виждал че е възможно. Знам че го има варианта да го направя с реле и модул (предполагам) въпреки че по Кан шина може и да не стане. Дайте идеи може ли да се направи или идеята е обречена? Във Оп-Ком няма такава опция доколкото видях.
 6. Интересно Astra H и Zafira B сложете си автопилот

  активацията я има на наколко места. не помня как бе точно , но да речем круиза го активираш поне на 3 места в опкома . едното от тях е за да ти показва индикацията на таблото. Мисля че бе в инструмент ....../..../ не помня понеже бе преди година и вече не ми трябва. Някъде бях гледал клипове из youtube кое след кое точно става.
 7. Проблем с климатика на Астра-та .

  ресни си комп-а на колата ама абсолютно всичко и после наново я настрой. активираш го , но гледай навсякъде и си готов. поне при мен бе това
 8. opel astra gtc 1.7 125 hp 2009

  аз съм с точно такъв и мога да ти кажа че от август миналата година , нямам абсолютно никакви проблеми с него като цяло. Много доволен. Определено си заслужава агрегата.
 9. Проблем с климатика на Астра-та .

  Оправих климатроника. Проблема е бил че не е бил активиран в менюто Body /.../.... Всичко се оправи като първо си откачих клемите на акумулатора за 5мин и после всички настройки наново, като повечето си седяха както съм ги настроил напр: дейлайт вариантите на фаровете преден и заден електрически блок. Сега само една грешка ми се появи B004A - <Unknown DTC> (oo) - present В нета излиза това "Relay Circuit Fault авариино отключване на врати" в менюто UEC но съм го деактивирал в програмирането и пак седи странно. НЕ пречи , но дразни
 10. Проблем с климатика на Астра-та .

  няма, нито една :( проверено
 11. Проблем с климатика на Астра-та .

  естествено от low до 20 ги прехвърлях по няколко пъти
 12. Проблем с климатика на Астра-та .

  не е активирано Еко-то. С климатроник съм. С автоматичен климатроник , демек пълен долу на врътките без обозначенията като степен на вентилатора, градуси и подобни.
 13. Проблем с климатика на Астра-та .

  не, не е . ( от средния -големия бутон ) проверено е
 14. Астра х гтц проблем с паленето

  Колега, какво стана с проблема? Какво се оказа?
 15. опел астра GTC

  аз нещо не му вярвам тук. на моята излезе 151лева данъка , а в общината ми забиха ножа на 180лева. на кое да вярвам
 16. опел астра GTC

  не мисли че е кой знае колко по евтино данъка между 1.7 и 1.9 на моята 1.7 125кс е 180лева данъка ;) разликата е 40лева
 17. z17dtr разтоварващ клапан?

  Колеги интересува ме , разтоварващия клапан или блоу-офф , къде се намира на въпросния агрегат , как изглежда и има ли вариант да се замени с афтърмаркет?
 18. z17dtr разтоварващ клапан?

  Днес оправихме и това с педала. всичко работи повече от добре. Само един проблем изникна който не предполагах. Като изключа двигателя електрониката на винтила гасне. Дотук добре. Но, след 10секунди светва диодчето вътре, което означава че е активна. Реших да си направя експеримент при заключена кола колко ампера ще покаже или дали има утечка . Показваше ми постепенен разряд до 0.54ма а ,когато откача единия кабел на електрониката на винтила пада до 0.12-14 милиампера . Явно има такава. Опасявам се че ще ми дръпне тоците , ако не го измисля някъде да е да се активира само след даден контакт.( в момента е вързан директно на + и - на акумулатора)
 19. z17dtr разтоварващ клапан?

  Не мога. много е йобано да се бърка там ;)
 20. z17dtr разтоварващ клапан?

  без електроклапана съм го сложил. домързя ме нещо. доста се забавих да умувам как да го сложа без да правя интервенции по оригиналните маркучи. Сега обмислям да си купя още един като този с металните пръстени и там да монтирам клапана. Този оригиналния не ми се иска да го съсипвам, въпреки че знам ли? Един ден ако не ми се занимава с тея простотии да го махна и да не се чудя откъде да намирам такъв маркуч. По тъпо ми става , като се сетя че тря1бва да демонтирам педала . сигурно е тегава работа
 21. z17dtr разтоварващ клапан?

  клапана е монтиран. пробвах го, като го закачих на вакуум който дърпа, а не правещ налягане. Предполагам правилното е по принцип на такъв вакуум , който бута , а не дърпа? Ето как е монтиран. Добре звучи и изпуска налягането , но лошото е че като е закачен на всмукващ вакуум още около 2500-3000 оборота отваря. Твърде малко ли е .
 22. Съвет преди оглед

  определено 1вата е по добра по снимки. Но, дай малко де, засили агрегата. 101коня си е малко .
 23. опел астра GTC

  вземи 1.7 125коня. набира се уникално добре
 24. z17dtr разтоварващ клапан?

  мисля че е 6ти понеже там стойностите са до 4.1волта както каза. а в инструкциите пише че трябва да е до 5волта. разсъждавам с най близката допустима стойност. ето такъв е.
 25. z17dtr разтоварващ клапан?

  би трябвало да е на 6ти пин. тоест последния Мерси. Ще ги разгледам събота и неделя.
×