Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

хибридния

Потребители
 • Мнения

  95
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно хибридния

 • Ранг
  избила ръжда
 • Рожден ден 20.05.1982

Previous Fields

 • Автомобил
  Calibra 16v, Astra GTC
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  zerocool_bob
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  328403611

Profile Information

 • Пол
  Male

Последни посетители

225 профилни разглеждания
 1. Aux-In на CD70 Navi/DVD90 Navi + Снимки

  Мерси за файла. Аз намерих още няколко , но като ги запиша все ми дава ивалид цд. Като го запиша като какво цд го записвам, като data cd ли?
 2. Aux-In на CD70 Navi/DVD90 Navi + Снимки

  Може ли да ми кажеш как точно да запиша диска с ъпдейта и , може ли да качиш твоя като .ISO файл, за да го ползват и други. Поздрави.
 3. Интересно Astra H и Zafira B сложете си автопилот

  активацията я има на наколко места. не помня как бе точно , но да речем круиза го активираш поне на 3 места в опкома . едното от тях е за да ти показва индикацията на таблото. Мисля че бе в инструмент ....../..../ не помня понеже бе преди година и вече не ми трябва. Някъде бях гледал клипове из youtube кое след кое точно става.
 4. Проблем с климатика на Астра-та .

  ресни си комп-а на колата ама абсолютно всичко и после наново я настрой. активираш го , но гледай навсякъде и си готов. поне при мен бе това
 5. opel astra gtc 1.7 125 hp 2009

  аз съм с точно такъв и мога да ти кажа че от август миналата година , нямам абсолютно никакви проблеми с него като цяло. Много доволен. Определено си заслужава агрегата.
 6. Проблем с климатика на Астра-та .

  Оправих климатроника. Проблема е бил че не е бил активиран в менюто Body /.../.... Всичко се оправи като първо си откачих клемите на акумулатора за 5мин и после всички настройки наново, като повечето си седяха както съм ги настроил напр: дейлайт вариантите на фаровете преден и заден електрически блок. Сега само една грешка ми се появи B004A - <Unknown DTC> (oo) - present В нета излиза това "Relay Circuit Fault авариино отключване на врати" в менюто UEC но съм го деактивирал в програмирането и пак седи странно. НЕ пречи , но дразни
 7. Проблем с климатика на Астра-та .

  няма, нито една :( проверено
 8. Проблем с климатика на Астра-та .

  естествено от low до 20 ги прехвърлях по няколко пъти
 9. Проблем с климатика на Астра-та .

  не е активирано Еко-то. С климатроник съм. С автоматичен климатроник , демек пълен долу на врътките без обозначенията като степен на вентилатора, градуси и подобни.
 10. Проблем с климатика на Астра-та .

  не, не е . ( от средния -големия бутон ) проверено е
 11. Проблем с климатика на Астра-та .

  Днес реших че искам да пусна климатика , понеже бе страшна жега в колата , вентилатора духа , но уви не е студено. Взе да ме дразни и още на пътя реших да проверя бушони като най лесно. Всичко бе здраво. Прибрах се , извадих тежката артилериа - диагностиката, мултицета. На диагностика , не отчита грешка . На тест в Electronic Climate Control , като го пусна тест A/C relay .. климатика тръгва и почва да работи и дъуха студено. от около 780-800kPa в режим на готовност, до 1600-700kPa в режим на работа налягане и си работи добре . Но това е само на тест. Проверих пак всички бушони с мултицета и всички са изправни. В менютата на диагностиката където е има подменю свързано с климатика всичко е Enable както трябва да си е . Отпред в моторния отсек , където е компресора , мерих буксата като се включи климатика дали идва ток дотам , но не идваше за да стартира. Но пък на теста стартира и ток има. Не знам къде му е проблема. Дайте идея . Фреон има, компресора работи ( тест) копчетата работят. Не знам къде да търся причината
 12. Астра х гтц проблем с паленето

  Колега, какво стана с проблема? Какво се оказа?
 13. опел астра GTC

  аз нещо не му вярвам тук. на моята излезе 151лева данъка , а в общината ми забиха ножа на 180лева. на кое да вярвам
 14. опел астра GTC

  не мисли че е кой знае колко по евтино данъка между 1.7 и 1.9 на моята 1.7 125кс е 180лева данъка ;) разликата е 40лева
 15. z17dtr разтоварващ клапан?

  Днес оправихме и това с педала. всичко работи повече от добре. Само един проблем изникна който не предполагах. Като изключа двигателя електрониката на винтила гасне. Дотук добре. Но, след 10секунди светва диодчето вътре, което означава че е активна. Реших да си направя експеримент при заключена кола колко ампера ще покаже или дали има утечка . Показваше ми постепенен разряд до 0.54ма а ,когато откача единия кабел на електрониката на винтила пада до 0.12-14 милиампера . Явно има такава. Опасявам се че ще ми дръпне тоците , ако не го измисля някъде да е да се активира само след даден контакт.( в момента е вързан директно на + и - на акумулатора)
×