Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Емо Комерс

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Емо Комерс

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra H Z19DTH
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Астра х 1.9 проблем с мощността

  Опела вече е излекуван :D за съжаление не знам и аз къде беше проблема, само знам че трябва да я карам още 160 години В сервиза поне се научиха на някой неща. Затапване на вихрови клапи Дюзи ремонт 1720лв ?????? :D Турбо ремонт 780лв??? :D Смяна на масла и филтри преди проба ма турбото. 300+ Установиха че имаме проблем с гарнитура на главата.. там минах с 1610лв всичко от-до по главата. И незнайно как след 200 метра на пробата се повреди и динамото но не го броя 260лв къде не съм дал (От 11.2018 до днес 11.05.2019) Тотала ми е 4770лв ремонт на кола която струва 3000лв
 2. Астра х 1.9 проблем с мощността

  При запален двигател пробвах да я местя но не реагира без газ и с пълна газ посоката е една и съща. Дано е от там проблема че вече положението е на никъде. Нито да продължа да наливам нито да я хвърлям. :D
 3. Астра х 1.9 проблем с мощността

  Има нещо такова... всички клапи се движат свободно с изключение на 3ти цилиндър. Не мърда на никъде колата е пред сервиза все още и нямам резултат.
 4. Астра х 1.9 проблем с мощността

  ДПФ нямам... Благодаря ви за съветите. Уговорих във вторник един сервиз да се заеме със клапите и да преценят кое е по добре да се направи. Ще пиша веднага след ремонта.
 5. Астра х 1.9 проблем с мощността

  Това забравих да го напиша... рейката я извадена. Така я карам вече 120 000 км. Но не съм сигурен тия клапи вътре дали са извадени или са си на местата. Обмислях да отварям но ми се видя сложна работа.
 6. Астра х 1.9 проблем с мощността

  Аз съм със Астра Х z19dth 150к.с Нямах никакви проблеми с нея докато в движение колата изгуби мощност и започна да пуши много.. пътувах 50км докато се прибера и ми светна жълта лампа за маслото! На сутринта долях масло но не искаше да запали дори и със старт спрей. На дърпане запали на 1 метър. Отидох в много добър сервиз и ми казаха че дюзите са тотал щета! За рециклиране дадох 1720лв. :D монтираме ги и проблема е същия. На диагностика след смяната на Дюзи ми излязоха 2 грешки. (P0090 и P1109) Вихрови клапи и контролен клапан за налягане. Смених контролния клапан и пак нищо. Забравих да кажа че само първото палене е проблем. След това си пали няма ядове. Но мощност само 3000 оборота и пушака е бял сега. Няма загуба на масло и вода. Филтри смених. Сондата ми е чиста в резервоара.ремъка си е на белга.. Вече не останаха сервизи където не е влизала и нищо...?
×