Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

naiki adidasov

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно naiki adidasov

Previous Fields

 • Автомобил
  opel vectra 2.0DL
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. централно със дистанционно-проблем

  здравей .имам обемни датчици..явно модула или не работи или е изключен..Някой да знае къде се намира и какво представлява
 2. централно със дистанционно-проблем

  нищо не става... и странното е че ключа ако веднъж съм запалил двигателя, след това го изгася...и понеча да запаля отново трябва да го извадя и пъхна наново .иначе не ми позволява да превъртя..?
 3. взето е от обява..понеже моят модел няма 1997г. а това е цялото..от пепелника отзад ,до под касетофона отпред. изобщо не ми се разглобява половин кола..за подлакатник..още е опаковано от доставката.не е разопаковано но е запазено.. взето е за 40лв.. може и бартер за ветробрани за Opel Vectra B седан-1997год.
 4. здравейте.наскоро закупих вектра б ...модел 1997г 2,0дл дизел -82 коня..идеална е като цена и състояние...няма ръжда и т.н. Въпроса ми е .Централно има и работи ,има и две дистанционни -работят(премигва диода) и до-там..има ли някакъв модул или нещо което да е изключено и къде е ? и друго колата е базов модел ,няма екстри освен климатик...а има бутон дето е нареден при бутоните за климатика,за аварийните и има бутон със човек и нещо като за парктроник а нямам и не е имало..за какво е?-вторият от ляво на дясно ..горе?
×