Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Martin Martin

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Martin Martin

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Блок предпазители и релета ..

  Здравейте имам въпрос дали клемореда и патрона взети от друга кола дали ще паснат на мойта,примерно ако донора е 1.7 , а мойта 2.0 82 (астра Г )
 2. ОСНОВНИ ДВА ПРОБЛЕМА ПРИ МЕРИВА

  Добре,мерси колега! мин. седмица карах една хареса ми как върви като за 101 коня 1.7 мотора дърпа добре,светеше му лампата на акумулатора ,питах продавача за това ,той каза че е сменял динамото но му е останал грешката да свети ,малко се усъмних при обслужено динамо да свети лампата (имал съм подобен случай с др кола след смяна на лагери и четки се изчисти сам ) къде друго да гледам и внимавам ? рейката при мен нямаше луфтовете и никакви тракания хлопания за кратките 5 - 10 км дето карах
 3. ОСНОВНИ ДВА ПРОБЛЕМА ПРИ МЕРИВА

  Значи да не ме е страх от тези прагове за евентуална ръждичка,забравил съм го да снимам как изглежда
 4. ОСНОВНИ ДВА ПРОБЛЕМА ПРИ МЕРИВА

  Не знам къде да го питам ,за това се спирам тука.Гледах няколко мериви и общото при всички е праговете са на дупчици/пъпчици грапаво някак си на докосване от една автокъща казаха е против корозионно направено така ,а на мен ми се вижда като ръжда отвътре,какво мислите?
 5. Как купих Меривата

  Колеги,да ви попитам за един въпрос ,та има една мерива която е за смяна на съединител и маховик ,тези които са правили този ремонт може ли да кажат до колко може да излезе цената за смяната за да имам горе долу представа дали да я вземам ? 1.7 100 коня е мотора.
×