Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

dnacho_83

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dnacho_83

Previous Fields

 • Автомобил
  ZAFIRA_B
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Странен проблем със спирачките!

  Колеги, днес разгледах старото серво. Оказа се, че мембраната е здрава, но има един друг малък проблем. Корпуса на сервото е изгнил отзад на шпилките към педала.
 2. Странен проблем със спирачките!

  Благодаря!
 3. Странен проблем със спирачките!

  Колега, в Англия съм. Не мога да намеря и в ebay серво, със същия номер, говоря за ново. Смених го веднъж, със втора употреба, но явно и него съм го уцелил спукано. 😪
 4. Странен проблем със спирачките!

  Колега, аз педала не потъва, явно проблема не е във въздух в спирачната система. Просто, когато ми се наложи да скоча на спирачките, за да спра внезапно, няма как да се получи, защото педала е корав, все едно колата е изгасена ( точно, когато някой ми сече пътя или изкочи дете/човек пред мен) . Ако обаче, имам време да си натисна плавно педала, за да спра, педала е мек и всичко е ок. Съскане се чуват когато запаля колата, СПИРА, когато леко натисна спирачката.
 5. Странен проблем със спирачките!

  Колеги, дайте някакъв съвет?
 6. Странен проблем със спирачките!

  Здравейте, колеги! Извинявам се, че ползвам чужда тема, но за да не пускам нова, ще използвам тази. Притежавам Зафира Б и имам малък проблем със спирачките. Чува се съскане от педала на спирачката, когато не е натиснат, при леко натискане спира. Когато спирам плавно, педала и спирачките са си наред, без АБСОЛЮТНО нищо подозрително, педала е мек. Когато обаче ми се наложи да скоча на спирачката (когато някой ми сече пътя) при рязко спиране (няма как да се получи), педала на спирачката е корав, все едно е изгасена, достатъчно корав, за да не мога да задействам и ABS. Колата не мени оборотите, работи перфектно, все едно няма никакви проблеми. Понеже колата е с десен волан, е объзвъздушена няколко пъти, като започвам от задно дясно, задно ляво, предно ляво и предно дясно. Просто аз вече нямам идея, какво може да е. Моля за помощ! Зафира Б 1.8 16v 140hp Z18XER Благодаря!
×