Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

danko_69

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

danko_69 last won the day on Май 2

danko_69 had the most liked content!

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно danko_69

Previous Fields

 • Автомобил
  opel meriva, 1.6, z 1.6, se
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Здравейте колеги, Публикувам тази снимка, за да покажа как изместих моя компютър на Мерива 1,6 - 87 к.с. Без да удължавам кабели, колата изгасна по време на движение. Отидох на диагностика и показа, че проблема е в компютъра. Вече един месец е преместен и не прави проблеми. Аз мисля, че е по-добре така отколкото да дам на моргите 250 лв за друг компютър втора ръка.
 2. Здравейте колеги! Колата е Мерива 1.6 бензин, 87 кс, 8 клапана. Докато си върви с 3000 оборота в един момент лампите на таблото светват, стрелките на уредите падат и колата гасне за секунда, две след, което се оправя. На какво може да се дължи и къде да търся проблема?
 3. Забравих да спомена, че цели три чисто нови термостата слагал и с трите е едно и също. Мен ме притеснява да не е духнала гарнитурата, защото докато карам се чува балбукане в радиатора на парното и водните съединения се втвърдяват не чак толкова много, но не мога да събера стените и като ги стисна. Като отворя капачката не изхвърля водата, но балбука малко.
 4. Здравейте колеги! Пиша в темата на колегата, за да не пускам нова. От един месец имам Опел Мерива със същия мотор Z 1.6 SE 2003. Колата като работи на едно място загрява до 90 и повече и се вижда как се връща стрелката между 80 и 90. Като отвори термостата дори и перката се включва за кратко, но парно няма. Духа силно, но някаква слаба топлина. При потегляне на колата особено извън града стрелката на температурата отива в началото на 40 градуса. Дали причината е в този температурен датчик или друго? Относно парното ми казаха, че е задръстено радиаторчето . Благодаря предварително!
 5. въпрос за климатик

  Здравейте колеги! Отскоро имам Мерива 1.6, 8 клапана, 87 коня, 2003 г. Направи ми впечатление че като пусна климатика започва да духа студено от клапите, но перката на радиатора не се включва. Според вас нормално ли е тъй като, някой колеги казват че щяло да се включи по късно.
×