Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

danko_69

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно danko_69

Previous Fields

 • Автомобил
  opel meriva, 1.6, z 1.6, se
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Забравих да спомена, че цели три чисто нови термостата слагал и с трите е едно и също. Мен ме притеснява да не е духнала гарнитурата, защото докато карам се чува балбукане в радиатора на парното и водните съединения се втвърдяват не чак толкова много, но не мога да събера стените и като ги стисна. Като отворя капачката не изхвърля водата, но балбука малко.
 2. Здравейте колеги! Пиша в темата на колегата, за да не пускам нова. От един месец имам Опел Мерива със същия мотор Z 1.6 SE 2003. Колата като работи на едно място загрява до 90 и повече и се вижда как се връща стрелката между 80 и 90. Като отвори термостата дори и перката се включва за кратко, но парно няма. Духа силно, но някаква слаба топлина. При потегляне на колата особено извън града стрелката на температурата отива в началото на 40 градуса. Дали причината е в този температурен датчик или друго? Относно парното ми казаха, че е задръстено радиаторчето . Благодаря предварително!
 3. въпрос за климатик

  Здравейте колеги! Отскоро имам Мерива 1.6, 8 клапана, 87 коня, 2003 г. Направи ми впечатление че като пусна климатика започва да духа студено от клапите, но перката на радиатора не се включва. Според вас нормално ли е тъй като, някой колеги казват че щяло да се включи по късно.
×