Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

countrey

Потребители
 • Мнения

  2
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно countrey

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra H 1.7 CDTI
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Последни посетители

150 профилни разглеждания
 1. Здравейте. Колата е Astra H Z17DTH 2006-та. Имам проблем със светлините на регистрационния номер. Лампите са 2, като първоначално светеха и двете, след това едната изгоря, после и другата. Когато реших да ги сменя, не светнаха, при положение, че слагам чисто нови лампи, които светят при поставяне в предния плафон. Възможно ли е проблема да е в предпазител? Ако да, моля за информация кой точно е номера на бушона, тъй като никъде не успях да намеря номера му. Благодаря!
 2. Ако искаш да заключваш и другите врати без дистанционно, отстрани на вратите има едно червено кръгче и продълговато черно.

  Едното е да не може да се отключва от вътре,а другото от вън.Червеното се завърта с ключа,а черното се натиска пак с ключа.

  1. countrey

   countrey

   Благодаря, колега, ще опитам!

 3. Това е нормалното му състояние, колега. Централното е проектирано да работи само с дистанционното, а при заключване и отключване с ключа да не работи - затова отключва и заключва само една врата.

  1. countrey

   countrey

   Благодаря, колега!

 4. Здравейте, колеги. И аз да попитам за една дреболия. От 1 месец притежавам Opel Astra 1.7 CDTI. Проблема е следния: централното заключване работи само с дистанционното, но не и с механичното заключване с ключа през ключалката. Ако отключа механично с ключа, се отключва само шофьорската врата и когато я отворя, се отключват всички други врати, но когато заключа механично шофьорската врата, се заключва само и единствено тя. Другите си остават отключени. Според вас къде може да е проблема? Дали има нужда от някакво обучение? Благодаря ви предварително!
×